Μπάγκα: «Η άμυνα μας έδωσε την πρόκριση»

Μπάγκα: «Η άμυνα μας έδωσε την πρόκριση»

Gazzetta team
Μπάγκα: «Η άμυνα μας έδωσε την πρόκριση»

bet365

Ο Αλεξέι Μπάγκα είχε κάθε λόγο για να είναι χαρούμενος και χαμογελαστός στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και με την ομάδα του στους «32» του Europa League.

O προπονητής της ΜΠΑΤΕ στάθηκε περισσότερο στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στον Σίγκνεβιτς που αποβλήθηκε και θα χάσει τα ματς της φάσης των «32».

Πιο αναλυτικά είπε ο Αλεξέι Μπάγκα:

Για το ποιες ήταν οι διαφορές στα δύο παιχνίδια, που είχαν μεγάλα σκορ, 1-4 στο ένα, 1-3 στο άλλο:

«Πιστεύω ότι το καλύτερο μας στοιχείο σήμερα ήταν η άμυνα. Αμυνθήκαμε καλά και αυτό μας έδωσε περισσότερο χώρο στην επίθεση. Βέβαια ήταν και οι συνθήκες τις αναμέτρησης. Σήμερα έτσι όπως ήταν ο όμιλος και το άλλο παιχνίδι στην Ουγγαρία, ο ΠΑΟΚ θα άφηνε χώρους και εμείς έπρεπε να το εκμεταλλευτούμε».

Για το αν και ο ίδιος πίστευε ότι θα είχε ένα τόσο εύκολο βράδυ στην Τούμπα:

«Δεν νομίζω να ήταν εύκολο. Ήταν ένα παιχνίδι ψυχοφθόρο για εμάς και ο τρόπος που ήρθε η νίκη. Όταν σας είπα χθες ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι και πιστεύουμε στην πρόκριση δεν το είπα για να σας ξεγελάσω, αλλά ήξερα την κατάσταση που ήταν η ομάδα μου αυτό το καιρό και πίστευα στην πρόκριση και στη νίκη».

Για το αν μίλησε μετά το παιχνίδι με τον Σιγκνατσέβιτς που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση:

«Δεν έχω μιλήσει με τον παίκτη, αλλά έδωσε τα συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πρόκριση. Ήταν ένα παιχνίδι υψηλής έντασης και ο παίκτης μας σκόραρε και δύο γκολ. Πάνω στην ένταση είχε μία κακή αντίδραση. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα σε έναν αγώνα. Δεν θα τον φωνάξω, δεν θα τον δείρω, αλλά θα του μιλήσω. Είναι ένα καλό μάθημα για εκείνον. Σκόραρε δύο γκολ, αλλά με αυτή την φάση θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια. Είναι ένα καλό μάθημα για εκείνον, μιας και είναι ένας καλός παίκτης και στο μέλλον θα πρέπει να αποφύγει τέτοιες καταστάσεις».

Εάν είδε κάποιο κενό στα δεξιά του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο και φόρτωσε την πλευρά:

«Για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ θα πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Λουτσέσκου. Ο Στασέβιτς παίζει σε εκείνη τη θέση και είναι ένας καλός παίκτης. Έχει καλές σέντρες και είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός. Αυτό έκανε και σήμερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα