Βίντι - Τσέλσι 2-2

Βίντι - Τσέλσι 2-2

Gazzetta team
Βίντι - Τσέλσι 2-2

bet365

Η Βίντι έγινε η πρώτη ομάδα που παίρνει βαθμό από την Τσέλσι με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 αλλά, όπως και ο ΠΑΟΚ, έμεινε εκτός συνέχειας.

Χρησιμοποιώντας κατά βάση αναπληρωματικούς, η Τσέλσι προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να κάνει το 6x6 στον όμιλο του Europa League στον οποίο συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Σάρι αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην Ουγγαρία με την Βίντι, η οποία αν και έγινε η πρώτη ομάδα που παίρνει βαθμό από τους Μπλε, δεν κατάφερε να περάσει στους «32» της διοργάνωσης.

Στο 30' άνοιξε το σκορ ο Γουίλιαν για τους Αγγλους, όμως το 0-1 έμεινε για μόλις δύο λεπτά αφού ο Αμπαντού πέτυχε αυτογκόλ ύστερα από μπαλιά του Χάτζιτς στην περιοχή (1-1). Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 56' με τρομερό βολέ του Νεγκό ύστερα από την εξαιρετική μπαλιά του Μιλάνοβ για το 2-1, όμως η Βίντι δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη μεγάλη νίκη καθώς στο 75' με πραγματικά εξαιρετικό φάουλ ο Ζιρού διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Βίντι (Μάρκο Νίκολιτς): Κόβατσικ, Γιουχάζ, Φιόλα, Νεγκό, Βινίσιους, Στοπίρα, Χούστι (81' Χότζιτς), Χάτζιτς (85' Πάτκαϊ), Μιλάνοβ (81' Κόβακς), Νικολόβ, Σκέποβιτς.

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Καμπαγιέρο, Εμερσον, Τζαπακόστα, Κρίστενσεν, Αμπαντού, Φάμπρεγας, Μπάρκλεϊ, Λόφτους-Τσικ, Γουίλιαν (56' Πέδρο), Μοράτα (45' Ζιρού), Οντόι.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα