Γκιγέρμε: «Όλα ή τίποτα με τη Μίλαν»

Gazzetta team
Γκιγέρμε: «Όλα ή τίποτα με τη Μίλαν»

bet365

Ο Γκιγέρμε αναφέρθηκε στο αποψινό ματς όπου μπορεί η Μίλαν να έχει «βαρύ» όνομα αλλά οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να παίξουν μπάλα και να προκριθούν.

Ολυμπιακός – Μίλαν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ στάθηκε στο πόσο έχει βοηθήσει την ομάδα του, ελπίζοντας να κάνει κάτι τέτοιο κι απόψε ώστε να έρθει η νίκη και φυσικά η πρόκριση.

Οι δηλώσεις του στο βραζιλιάνικο «Lance» για το ματς με τη Μίλαν:

«Είναι όλα ή τίποτα. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη. Η Μίλαν είναι ένας παραδοσιακός αντίπαλος με βαριά φανέλα, αλλά εμείς μέσα στο γήπεδο πρέπει να μπούμε, να τα ξεχάσουμε όλα αυτά και να παίξουμε μπάλα. Βασιζόμαστε στη βοήθεια του κόσμου και πιστεύουμε στην υποστήριξη των οπαδών μας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε», ενώ για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είπε:

«Είναι μια νέα χώρα για μένα, νέες παρέες και πολιτισμός, αλλά είναι μια καλή αρχή. Έχω παίξει αρκετά και έχω βοηθήσει αρκετά τον Ολυμπιακό, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Europa League. Ελπίζω να πραγματοποιήσω μια σπουδαία εμφάνιση κόντρα στη Μίλαν και να φύγει η ομάδα από το γήπεδο με την πρόκριση».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα