Ολυμπιακός: Στους «32» μ' ένα όνειρο τρελό!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Στους «32» μ' ένα όνειρο τρελό!

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τη Μίλαν (22:00, OTE Sport 3 HD) στο «Καραϊσκάκης», με σκοπό αποκλειστικά τη νίκη με δύο τέρματα διαφορά ώστε να συνεχίσει αυτός την ευρωπαϊκή του πορεία!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ παίζουν για την πρόκριση στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού κρίνεται απόψε στο κατάμεστο γήπεδό του, κόντρα σ' ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τη Μίλαν. Οι «ερυθρόλευκοι,καλούνται σε 90' να πετύχουν μία νίκη με δύο τέρματα διαφορά, ώστε να είναι εκείνοι που θα συνεχίσουν στους «32» του Europa League παίρνοντας την πρόκριση από τους ομίλους του θεσμού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κι οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά πως η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν είναι αλλά είναι πανέτοιμοι για την εν λόγω αποστολή όπου με την ορμή του κόσμου (ετοιμάζουν κορεό αλά casa de papel) θα κοιτάξουν να λυγίζουν την παρέα των Σούσο, Ιγουαΐν.

Όσον αφορά στα πλάνα του, ο Πορτογάλος τεχνικός, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με συνταγή Μπέτις, μόνο που αντί του Ναουέλ θα έχουμε στην 11άδα τον Γκερέρο και τον Φορτούνη αντί για φορ στα άκρα.

Ετσι, η πιο πιθανή 11άδα είναι: Σα στο τέρμα και Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Σισέ, Ομάρ στην άμυνα. Ο Γκιγέρμε θα είναι ο κόφτης με τους Καμαρά - Μπουχαλάκη εσωτερικούς μέσους. Φορτούνης και Ποντένσε θα είναι στα άκρα του Γκερέρο.

Όπως σας γράψαμε, ωστόσο, η δοκιμή του Μαρτίνς ήταν με τον Φορτούνη να παραμένει σε θέση φορ (ψευτοεννιάρι).

Σ' αυτήν την περίπτωση θα δούμε τη δεξιά πλευρά με τους Τοροσίδη - Ομάρ (εξτρέμ) και αριστερά τους Τσιμίκα - Ποντένσε.

Η Μίλαν ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τους Ρομανιόλι και Μποναβεντούρα και ο Γκατούζο σκέφτεται να κατεβάσει την ομάδα του με 4-4-2. Ο Ρέινα θα είναι ο τερματοφύλακας με τους Καλάμπρια, Αμπότ, Ζαπάτα και Ροντρίγκες να αποτελούν την τετράδα στην άμυνα. Οι Μπακαγιόκο και Κεσί θα είναι στην μεσαία γραμμή με τους Σούσο και Τσαλχάνογλου να στις πτέρυγες ενώ το επιθετικό δίδυμο των Ιγουαΐν και Κουτρόνε δεν θ' αλλάξει από τον Ιταλό τεχνικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα