Με συνταγή... Μπέτις και δοκιμή με μοναδικό προωθημένο τον Φορτούνη ο Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Με συνταγή... Μπέτις και δοκιμή με μοναδικό προωθημένο τον Φορτούνη ο Μαρτίνς

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε στις βασικές δοκιμές του για την Μίλαν τον Φορτούνη μπροστά και έναν σχηματισμό 4-3-3 σε... λογική του εκτός έδρας ματς με την Μπέτις.
Απέναντι στην Μπέτις ο Μαρτίνς είχε ξεκινήσει ως εξής: Σα κίπερ, δεξί μπακ τον Ομάρ και αριστερό τον Τσιμίκα, τους Βούκοβιτς, Σισέ στα στόπερ, τους Καμαρά, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε στον άξονα, τους Ναουέλ, Ποντένσε στα «φτερά» και τον Φορτούνη «ψευτοεννιάρι». Μία βασική δοκιμή που έκανε την Τετάρτη ήταν σε λογική 4-3-3 δηλαδή του εκτός έδρας ματς με την Μπέτις και φορ τον Φορτούνη.
Στην δοκιμή είχε διάταξη Σα πορτιέρο, Τοροσίδη δεξί μπακ με Ομάρ δεξί εξτρέμ και Τσιμίκα αριστερά με Ποντένσε στην πλευρά του. Στον άξονα τριάδα με Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη και μπροστά ο Φορτούνης. Όπως γράψαμε και νωρίτερα ο «Φόρτου» είναι ο ρυθμιστής του αρχικού σχήματος ενώ ο Μαρτίνς έχει σκεφτεί και πλευρά με Τσιμίκα - Κούτρη. Ως προς την επίθεση πάντως ο Μαρτίνς έχει σκεφτεί και δοκιμάσει και τον Γκερέρο για να έχει σε αυτήν την περίσταση επιτελικό τον Φορτούνη.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα