Λεονάρντο: «Σημαντικό να καταφέρει να σκοράρει η Μίλαν στην Αθήνα»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Λεονάρντο: «Σημαντικό να καταφέρει να σκοράρει η Μίλαν στην Αθήνα»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Λεονάρντο αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» κάνοντας λόγο για «καυτή» ατμόσφαιρα που περιμένει τους «ροσονέρι».

Εβερτον – Γουότφορντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Η Μίλαν «κόλλησε» στο «Σαν Σίρο» κόντρα στην Τορίνο (0-0) με τον τεχνικό διευθυντή Λεονάρντο να αφήνει ήδη πίσω του το ματς της 15ης αγωνιστικής με τους «Γκρανάτα».

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος διεθνής στάθηκε στην αναγκαιότητα για πρόκριση των «ροσονέρι» κάνοντας αναφορά στις δυσκολίες της αναμέτρησης του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε την πορεία μας στο Europa League. Η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει στην Ευρώπη. Το Europa League μας δίνει πνοή. Έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας και δεν θα πρέπει να μας κυριεύσουν τα συναισθήματα. Η ατμόσφαιρα στην Αθήνα θα είναι πολύ δύσκολη για εμάς και είναι σημαντικό να καταφέρουμε να σκοράρουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα