Με 22 ποδοσφαιριστές η ΜΠΑΤΕ στη Θεσσαλονίκη (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Με 22 ποδοσφαιριστές η ΜΠΑΤΕ στη Θεσσαλονίκη (pics)

bet365

Στο δρόμο για τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η αποστολή της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ, που έρχεται με 22 ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα από τη Λευκορωσίας εκμεταλλευόμενη το τέλος των επίσημων εγχώριων υποχρεώσεων της κι έχοντας κατακτήσει για 15η φορά το πρωτάθλημα, έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, ενόψει του τελευταίου αγώνα στη φάση των ομίλων του Europa League, κόντρα στον ΠΑΟΚ το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (13/12), όπου και θα κριθεί το δεύτερο εισιτήριο για τους «32».

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο προπονητής της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Αλεξέι Μπάγκα, έχει πάρει 22 ποδοσφαιριστές στο ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη, που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου (8/12) από το παγωμένο Μινσκ.

Ποιοι είναι στην αποστολή:

Σβίρσκι, Τσιτσκάν, Σερμίτσκι (τερματοφύλακες).

Βασίλεβιτς, Βολόντκο, Βολκόφ, Πολιάκοφ, Ρίος, Φιλίποβιτς (αμυντικοί).

Μπαγκά, Μπερέζκιν, Γκλεμπ, Ντραγκούν, Ίβανιτς, Μουκάμ, Σίμοβιτς, Στάσεβιτς, Γιαμπλόνσκι (μέσοι).

Γκόρντετσουκ, Κιζίτο, Σκάβις και Σίγκνεβιτς (επιθετικοί).

Στη Λευκορωσία παρέμειναν οι τραυματίες Μιλούνοβιτς, Φιλιπένκο και Τουομίνεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα