Ζαμπά: «Είμαι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ»

Ζαμπά: «Είμαι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Ζαμπά: «Είμαι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ»

bet365

Συνέντευξη στην κάμερα του UEL TV Show παραχώρησε ο Λέο Ζαμπά, που μίλησε για τη θέλησή του να φτάσει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο στην καριέρα του και να αγωνιστεί στην Εθνική Βραζιλίας.

Αναλυτικά:

«Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο όταν ήμουν τεσσάρων ετών. Η μητέρα μου συνήθιζε να με παίρνει από το σχολείο και έλεγε ότι έχω πολύ ενέργεια και ότι ήθελα να κλοτσάω ότι έβλεπα. Είχα ήδη το όνειρο και την φιλοδοξία να γίνω ποδοσφαιριστής. Το ποδόσφαιρο σημαίνει τα πάντα για εμένα. Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς το ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ.

Για την μέχρι τώρα εμπειρία του από την Ευρώπη: «Τους πρώτους έξι μήνες συνήθιζα να τηλεφωνώ στην μητέρα μου κλαίγοντας, καθώς μου έλειπε το σπίτι μου. Η χρονιά στη Ρωσία ήταν πολύ σημαντική για εμένα. Ωρίμασα τόσο σαν άνθρωπος, όσο και ως παίκτης. Η Ελλάδα μοιάζει σαν τη Βραζιλία, σαν το σπίτι μου».

Για τα ποδοσφαιρικά του όνειρα: «Νομίζω η Βραζιλία έχει πολλούς ποιοτικούς νεαρούς παίκτες, γιατί τα παιδιά ονειρεύονται ότι έτσι θα αλλάξουν τη ζωή τους. Θυμάμαι να βλέπω τους Κακά και Ροναλντίνο να διαπρέπουν, καθώς και πολλούς άλλους. Νομίζω ότι όλοι οι Βραζιλιάνοι παίκτες θέλουν να παίξουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στο Μουντιάλ. Εγώ κατάφερα να παίξω σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και τώρα στοχεύω στο να παίξω σε Μουντιάλ».

Για τους λόγους που επέλεξε να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟK: «Τα χαρακτηριστικά μου είναι η δύναμη και η ταχύτητα. Είμαι ένας παίκτης με πολύ μαχητικό στυλ. Για εμένα δεν υπάρχει ήττα, καθώς δεν το βάζω ποτέ κάτω. Νιώθω ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που έχω εδώ στον ΠΑΟΚ. Ήρθα εδώ γιατί ο σύλλογος έχει υψηλές φιλοδοξίες, όπως κι εγώ».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα