Ξεπερνάει Μπάγεβιτς, Τούντορ και Ίβιτς ο Λουτσέσκου

Ξεπερνάει Μπάγεβιτς, Τούντορ και Ίβιτς ο Λουτσέσκου

Δημήτρης Ρούσσος
Ξεπερνάει Μπάγεβιτς, Τούντορ και Ίβιτς ο Λουτσέσκου

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ξεπεράσει απόψε κόντρα στην Τσέλσι (22:00) τους Ίβιτς, Μπάγεβιτς, Μπόλονι, Τούντορ και Στέφενς σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, φτάνοντας τα 13 παιχνίδια ως προπονητής του ΠΑΟΚ.

Εκτός του πρεστίζ και της βαθμολογικής αξίας που περικλύει η αποψινή δοκιμασία του «Δικέφαλου του Βορρά» στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι, η αναμέτρηση έχει και σημειολογική αξία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ για 13η φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, ξεπερνώντας τους Ντούσαν Μπάγεβιτς (2000/01), τον Λάζλο Μπόλονι (2011/12), τον Χουμπ Στέφενς (2012/13), τον Ιγκόρ Τούντορ (2015) και τον Βλάνταν Ίβιτς (2016/17), που μετρούν 12.

Πλέον ο Λουτσέσκου είναι δεύτερος στη σχετική λίστα των προπονητών των Θεσσαλονικέων, πίσω μόνο από τον Άγγελο Αναστασιάδη, που έχει 27.

Η πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή του ήταν απέναντι στην Έστερσουντ τον Αύγουστο του 2017 για τα πλέι οφ του Europa League (3-1) κι έκτοτε έχει κοουτσάρει τον ΠΑΟΚ σε τέσσερα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League, δυο για τα πλέι οφ της ίδιας διοργάνωσης, τέσσερα παιχνίδια στο φετινό Europa League.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα