Μίλαν - Ντουντελάνζ 5-2

Μίλαν - Ντουντελάνζ 5-2

Gazzetta team
Μίλαν - Ντουντελάνζ 5-2

bet365

Αν και βρέθηκε κοντά σε ένα ιστορικό κάζο, η Μίλαν νίκησε με ανατροπή την Ντουντελάνζ (5-2) και παέι στο ματς με τον Ολυμπιακό με προβάδισμα.

Ιδρωσαν αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο San Siro και να διατηρήσουν το προβάδισμα κόντρα στον Ολυμπιακό οι Rossoneri που αν και προηγήθηκαν, δέχθηκαν δύο γκολ από το club από το Λουξεμβούργο. Τελικά η τάξη επαναφέρθηκε από την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, η οποία διατήρησε το +3 από τους Ερυθρόλευκους στον όμιλο και την τελευταία αγωνιστική περνά ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά ή με δύο αν έχει σκοράρει 2+ φορές.

Οι πολλοί τραυματισμοί μαζί με την ανάγκη για rotation έκαναν τον Γκατούζο να παρατάξει μια εναλλακτική 11άδα, όμως όλα φάνηκε να πηγαίνουν καλά όταν στο 21' ο Κουτρόνε μετά την πάσα του Ιγουαΐν έκανε το 1-0. Στο φινάλε του πρώτου και την αρχή του δεύτερου μέρους όμως η Ντουντελάνζ είχε να δώσει μια απίθανη έκπληξη στους 15.000 τιφόζι που βρέθηκαν στο San Siro. Στο 39' ο Στολτς με δυνατό σουτ και στο 49' ο Τουρπέλ έφεραν το σκορ στο 1-2 και ανάγκασαν τον τεχνικό της Μίλαν να ρίξει μέσα τον Σούσο. Ευτυχώς για τους Rossoneri οι φιλοξενούμενοι έβαλαν και αυτοί ένα χεράκι στην άνετη ανατροπή. Στο 66' ο Στέλβιο και στο 77' ο Σνελ έβαλαν από ένα αυτογκόλ και ενδιάμεσα σκόραρε ο Τσαλχάνογλου (70') για το 4-2. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 80' ο Μπορίνι μόλις είχε περάσει σαν αλλαγή.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Καλάμπρια, Σίμιτς, Ζαπάτα, Λασάλτ, Χαλίλοβιτς (52' Σούσο), Μπακαγιόκο, Μπερτολάτσι (58' Χοσέ Μάουρι), Τσαλχάνογλου, Κουτρόνε (80' Μπορίνι), Ιγουαΐν.

Ντουντελάνζ (Ντίνο Τοπμέλερ): Μπονεφουά, Σνελ, Κρουζ (75' Ποκάρ), Πρέμεχ, Τζορντάνοβ, Στολτς (80' Κέινα), Κρούζα, Κουτουρνιέ, Μελισέ, Σινάνι, Τουρπέλ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα