Λονδίνο: Το τότε (2011) και το τώρα (2018)

Λονδίνο: Το τότε (2011) και το τώρα (2018)

Λονδίνο: Το τότε (2011) και το τώρα (2018)

bet365

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο Λονδίνο ύστερα από επτά χρόνια, με μόλις δύο παίκτες να συνδέουν εκείνη την ομάδα με το τωρινό σύνολο του Λουτσέσκου. ΛΟΝΔΙΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Επιστροφή χρημάτων* στο Τσέλσι – ΠΑΟΚ και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί για τρίτη φορά στο Λονδίνο για (επίσημο) παιχνίδι, όχι στα βόρεια προάστια της ευρωπαϊκής μητρόπολης, αλλά στα δυτικά της αγγλικής πρωτεύουσας.

Η τελευταία επίσκεψη του, το Νοέμβριο του 2011, ξυπνάει ευχάριστες αναμνήσεις, καθώς τότε ο «Δικέφαλος» είχε κερδίσει με 2-1 την Τότεναμ στο παλιό «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και σφράγιζε την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Στέλιος Μαλεζάς είναι οι δύο ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ του ΠΑΟΚ, που συνδέουν το τότε (2011) με το τώρα (2018).

Αμφότεροι ήταν βασικά στελέχη της ομάδας του Λάζλο Μπόλονι, έστω κι αν ο Πορτογάλος πουλήθηκε 40 μέρες μετά, στη Βόλφσμπουργκ (Ιανουάριος 2012) για να ακολουθήσει τα βήματά του, λίγους μήνες αργότερα κι ο Ελληνας στόπερ, που βρέθηκε κι αυτός στη Μπουντελσίγκα, παίρνοντας το καλοκαίρι μεταγραφή για τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο Μαλεζάς επέστρεψε στην Ελλάδα πολύ νωρίτερα από τον Βιεϊρίνια, αρχικά πέρασε από το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό, ενώ στη Θεσσαλονίκη ήρθε το καλοκαίρι του 2015, δυο χρόνια νωρίτερα από ότι επέστρεψε ο Πορτογάλος.

Ο Βιεϊρίνια θυμήθηκε πρόσφατα πως η απουσία του από τον αγώνα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», λόγω τραυματισμού, ήταν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές του πρώτου κύκλου της καριέρας του, με την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο 32χρονος «κάπτεν» αυτή τη φορά θα είναι «παρών» στο Λονδίνο, ενώ ο Στέλιος Μαλεζάς που είχε αγωνιστεί ως βασικός το 2011, αυτή τη φορά δε θα ταξιδέψει στην αγγλική πρωτεύουσα.

Από την πλευρά του ο Στέλιος Μαλεζάς μιλώντας στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, επισήμανε ότι μπορεί να έχουν περάσει επτά χρόνια, αλλά οι αναμνήσεις είναι πολύ έντονες.

Δείτε εδώ όλα όσα μοιράστηκε ο εκ των αρχηγών του «Δικεφάλου» για την επιτυχία του 2011 μέσα από την κάμερα του PAOK TV.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα