Περίπου 3.000 ΠΑΟΚτσήδες δίχως εισιτήριο στο Λονδίνο! (pics)

Περίπου 3.000 ΠΑΟΚτσήδες δίχως εισιτήριο στο Λονδίνο! (pics)

bet365

Οι Άγγλοι έχουν ενημερωθεί για την παρουσία φίλων του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο δίχως εισιτήριο και προειδοποιούν. Εικόνες από το «Στάμφορντ Μπριτζ». ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΛΟΝΔΙΝΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η αγγλική εφημερίδα «Εvening Standard», στην ηλεκτρονική έκδοσή της, αναφέρει στο ρεπορτάζ της, με τίτλο «η Τσέλσι προειδοποιεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ καθώς φοβάται πως 2.700 θα φτάσουν χωρίς εισιτήριο», για την παρουσία 2.700 φίλων του «Δικεφάλου» δίχως να έχουν εξασφαλίσει πρόσβαση στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η Τσέλσι δεν κρύβει την ανησυχία της για την παρουσία Ελληνων στην αγγλική πρωτεύουσα, ενώ το παιχνίδι είναι «sold out», σύμφωνα με ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας.

Τονίζεται πως εκατοντάδες Ελληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν φτάσει στο Λονδίνο τις προηγούμενες ημέρες, αναζητώντας μέσω των φίλων της Τσέλσι ή από ιστοσελίδες (με… «καπέλο» πολλών λιρών) ένα εισιτήριο.

Το οξύμωρο είναι πως ενώ η Τσέλσι έχει ανακοινώσει «sold out», οι Αγγλοι ρεπόρτερ επισημαίνουν στα ρεπορτάζ τους, ότι «θα υπάρχουν πολλές κενές θέσεις καθώς η Τσέλσι έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ».

Προφανώς, όπως επισημαίνεται, η Τσέλσι έχει ήδη αποσύρει εισιτήρια από την αγορά προκειμένου αυτά να μην καταλήξουν στους φίλους του ΠΑΟΚ, ενώ συνιστά αυτούς που δεν θα έχουν εισιτήρια να μην προσεγγίσουν το Στάμφορντ Μπριτζ.

Τέλος, οι Αγγλοι παράγοντες της Τσέλσι επέμεναν και σήμερα πως θα απαγορεύσουν την είσοδος σε φίλους του ΠΑΟΚ που θα επιχειρήσουν να δουν το παιχνίδι από άλλη θύρα από αυτή που αναγράφει το εισιτήριό τους. «Οι κερκίδες για τους φιλάθλους της Τσέλσι προορίζονται αυστηρά για τους φίλους της Τσέλσι και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσουν κίνδυνο αποβολής, εκτός και αν κάθονται στις περιοχές που προορίζονται για αυτούς», λένε.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα