Σάρι: «Θέλω να δω αντίδραση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Σάρι: «Θέλω να δω αντίδραση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Σάρι: «Θέλω να δω αντίδραση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

bet365

Αποκαλύπτοντας πως μίλησε ξεχωριστά με κάθε ποδοσφαιριστή μετά την κάκιστη εικόνα απέναντι στην Τότεναμ, ο Μαουρίτσιο Σάρι περιμένει πλέον από τους παίκτες της Τσέλσι να βγάλουν αντίδραση στην αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Europa League. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΛΟΝΔΙΝΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Γνωστοποιώντας πως ο Βίκτορ Μόουζες είναι εκτός, όπως επίσης και ο Αζάρ με πρόβλημα που όμως δεν είναι καθόλου σοβαρό και δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ματς της Κυριακής με τη Φούλαμ, ο Μαουρίτσιο Σάρι ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Με την Τότεναμ παίξαμε δίχως αποφασιστικότητα και θέλω πλέον να δω από τους παίκτες μου αντίδραση. Γι' αυτό το υπολογίζω ως ένα πολύ σημαντικό ματς αυτό με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να δω αντίδραση και με τον ΠΑΟΚ αλλά και στο επόμενο ματς πρωταθλήματος. Πρέπει να δείξουμε ότι μάθαμε το μάθημά μας».

Επί του αγωνιστικού, ο τεχνικός των «μπλε» αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα της μεσαίας γραμμής, εκεί όπου χάθηκαν πολύ σημαντικές μονομαχίες κόντρα στην Τότεναμ και είπε: «Θέλω να υπάρξει τεχνική στο χώρο του κέντρου. Δεν θέλω τον Καντέ ανάμεσα από τους άλλους δυο της τριάδας με την οποία παίζουμε στα χαφ. Στο τελευταίο ματς προσπάθησε να λύσει τα προβλήματα μετά το 15ο λεπτό, έχασε τη θέση του, προσπαθούσε συνεχώς να επιτεθεί και αυτό μας στοίχισε».

Όσο για την υπόθεση διεκδίκησης της Premier League, ο Σάρι δήλωσε: «Η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει ικανή να φτάσει μέχρι και τους 100 πόντους και είναι ένα βήμα μπροστά από εμάς. Είναι δύσκολο ν' ακολουθήσουμε σε τέτοιο ρυθμό. Δεν νομίζω ότι πρέπει να κοιτάμε τον βαθμολογικό πίνακα αυτή τη στιγμή. Ξεκινάμε στοχεύοντας στην τετράδα και βλέπουμε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα