«Πέταξε» για Λονδίνο ο ΠΑΟΚ (pics & vids)

«Πέταξε» για Λονδίνο ο ΠΑΟΚ (pics & vids)

«Πέταξε» για Λονδίνο ο ΠΑΟΚ (pics & vids)

bet365

Με στόχο να παλέψει για ένα αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει ζωντανό στην μάχη της πρόκρισης αναχωρεί ο ΠΑΟΚ στο Λονδίνο. ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, Σταύρος Σουντουλίδης.

Επιστροφή χρημάτων* στο Τότεναμ – Ιντερ και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι δυσκολίες αντικειμενικές και στον ΠΑΟΚ το γνωρίζουν καλά. Άλλωστε, αντίπαλος είναι η Τσέλσι η οποία δείχνει εκτός συναγωνισμού. Ο Δικέφαλος του Βορρά όμως έχει αποδείξει ότι στα μεγάλα ματς μπορεί και τα καταφέρνει. Και με αυτή την πίστη οι παίκτες του Λουτσέσκου ταξίδεψαν για την αγγλική πρωτεύουσα.

Να θυμίσουμε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχιε πάρει μαζί του τους εξής ποδοσφαιριστές: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ, Καρέλης.

Παράλληλα μαζί με την αποστολή της ομάδας ταξίδεψαν και στελέχη της ΠΑΕ ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Μάκης Γκαγκάτσης και η Μαρία Γκοντσάρεβα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα