Ντύνουν το Λονδίνο στα «ασπρόμαυρα»!

Ντύνουν το Λονδίνο στα «ασπρόμαυρα»!

Ντύνουν το Λονδίνο στα «ασπρόμαυρα»!

bet365

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αγαπημένη του πόλη και έχει πάνω από 3.000 πιστούς φίλους του μαζί του! ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΛΟΝΔΙΝΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Με κάθε τρόπο και κάθε μέσο οι ΠΑΟΚτσήδες καταφτάνουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Ευρώπης στο Λονδίνο. Η αγγλική πρωτεύουσα ντύνεται, όπως το ’97 και το ’11 στα «ασπρόμαυρα», από φίλους του «Δικεφάλου», που ταξίδεψαν από την Τρίτη (27/11) και ο κύριος όγκος αναμένεται σήμερα και την Πέμπτη (29/11).

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην κρατάει την (ευρωπαϊκή) τύχη στα χέρια του, ωστόσο αυτή η παράμετρος δεν αποτέλεσε εμπόδιο για περισσότερους από 3.000 οπαδούς του να ταξιδέψουν και να βρίσκονται στο Λονδίνο, όπου υπάρχει ισχυρή ελληνική κοινότητα, με πολλούς Έλληνες που ζουν στην αγγλική μεγαλούπολη να ψάχνουν επίσης τρόπους για να είναι παρόντες το βράδυ της Πέμπτης (29/11) στις κερκίδες το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Είναι γνωστό πως τα 2.300 εισιτήρια, που πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχουν «εξαφανιστεί», με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ένας μεγάλος αριθμός Ελληνων να μην κατορθώσει να βρει ένα «μαγικό χαρτάκι» για την αναμέτρηση στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι Αγγλοι μπορεί να εξέδωσαν ανακοινώσεις, αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας και την απαγόρευση παρουσίας Ελληνων φιλάθλων σε άλλες κερκίδες, ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που έχουν καταφέρει να βρουν ένα εισιτήριο για το αυριανό ματς.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα