Σάρι: «Η ήττα από την Τότεναμ θα μας... ξυπνήσει»

Σάρι: «Η ήττα από την Τότεναμ θα μας... ξυπνήσει»

Σάρι: «Η ήττα από την Τότεναμ θα μας... ξυπνήσει»

bet365

Ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι αναφέρθηκε στο ματς της Πέμπτης (29/11) με τον ΠΑΟΚ περιγράφοντας την κατάσταση στο στρατόπεδο των «μπλε». ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΛΟΝΔΙΝΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Μαουρίσιο Σάρι παραδέχεται πως η Τσέλσι βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση, μετά την ήττα από την Τότεναμ, αλλά βλέπει το ματς με τον ΠΑΟΚ ως μια καλή ευκαιρία για να αναστραφεί το κλίμα στις τάξεις των «μπλε».

«Τώρα όλοι ξέρουν τις αδυναμίες μας, θα πρέπει να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς. Πιστεύω ότι η ήττα από την Τότεναμ, θα μας... ξυπνήσει», είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός περιγράφοντας την κατάσταση στο στρατόπεδο της ομάδας του. «Γνωρίζω ότι έχουμε προβλήματα, νομίζω ότι είναι προφανές αυτό. Είναι δύσκολη κατάσταση, αλλά θα την αναστρέψουμε και θα δουλέψουμε για να βελτιωθεί η ομάδα», πρόσθεσε.

Ο Σάρι βλέπει το ματς της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ ως μια καλή ευκαιρία να κερδίσει η ομάδα του πολλά στο κομμάτι της ψυχολογίας. «Δεν έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς μεσολαβούν λίγες ημέρες, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε σαν ομάδα και ατομικά οι παίκτες», εξήγησε.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα