Οι Φορτούνης και Γκερέρο καθορίζουν την 11άδα

Δημήτρης Τομαράς
Οι Φορτούνης και Γκερέρο καθορίζουν την 11άδα

bet365

Ο Μαρτίνς έχει μόνο έναν καθαρόαιμο φορ, τον Γκερέρο για το ματς στην Ισπανία και άλλες δύο... εκδοχές να επιλέξει για την επίθεση. Ρόλο - κλειδί και ο Φορτούνης.
Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας προπονητής που το... ψάχνει πολύ με την προετοιμασία ενός αγώνα και την 11άδα και αυτό φαίνεται. Στην προκειμένη περίπτωση το βασικό... ερωτηματικό έχει να κάνει με την γραμμή κρούσης. Εάν επιλέξει εν τέλει ο Γκερέρο τα πράγματα θα είναι πιο απλά.
Θα γίνει όμως έτσι; Ο Ισπανός κόντρα στον Ατρόμητο έδειξε πως θέλει ακόμα τον χρόνο του. Εφόσον ο Γκερέρο μείνει στον πάγκο τότε οι άλλες εναλλακτικές για μπροστά είναι ο Ναουέλ με τον Φορτούνη.
Στα υπόλοιπα. Παρότι δεν πήγε τόσο καλά με τον Ατρόμητο ο Σα είναι ο πορτιέρο που εμπιστεύεται το τελευταίο διάστημα ο Μαρτίνς. Στα μετόπισθεν υπάρχει το ενδεχόμενο ο Ομάρ να παίξει αντί του Τοροσίδη σε σχέση με το προηγούμενο ματς και να συνεχίσουν στην άμυνα οι Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρης.
Οι Καμαρά και Γκιγιέρμε έχουν ένα... πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων για τον άξονα και από εκεί και πέρα υπάρχει το θέμα με το πως θα αποφασίσει να παίξει μπροστά ο Πορτογάλος. Εάν πάει με τον Γκερέρο ο Φορτούνης θα είναι ο επιτελικός και οι Ναουέλ και Ποντένσε στα άκρα. Εάν επιλεγεί για μπροστά ο Φορτούνης ο Νάτχο θα παίξει πίσω του και τα άκρα θα είναι πάλι Ναουέλ και Ποντένσε και στην περίπτωση που χριστεί βασικός μπροστά ο Ναουέλ τότε στα άκρα θα πάνε Φετφατζίδης και Ποντένσε. Οι τελικές αποφάσεις του Μαρτίνς θα προκύψουν από τις δοκιμές της Τετάρτης αλλά και την τελική πια αξιολόγηση της Πέμπτης. Ωστόσο οι Γκερέρο και Φορτούνης έχουν ρόλο - κλειδί ως προς το αρχικό σχήμα στην Ισπανία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα