ΠΑΟΚ: Τελευταία ζαριά στο Λονδίνο

ΠΑΟΚ: Τελευταία ζαριά στο Λονδίνο

ΠΑΟΚ: Τελευταία ζαριά στο Λονδίνο

bet365

O ΠΑΟΚ αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (28/11) για το Λονδίνο εκεί όπου κόντρα στην Τσέλσι θέλει αποτέλεσμα για να μείνει ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης στους 32 του Europa League.

Ο «Δικέφαλος» γνωρίζει εκ των προτέρων δεν κρατάει την (ευρωπαϊκή) τύχη στα χέρια του. Ακόμη και αν πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα το βράδυ της Πέμπτης (29/11) στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στην αδιάφορη Τσέλσι θα πρέπει να περιμένει στραβοπάτημα της Βίντι στη Λευκορωσία απέναντι στην ΜΠΑΤΕ.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» θα αναχωρήσει στις 10 το πρωί της Τετάρτης (28/11) από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, με προορισμό το Λονδίνο, την πιο φιλική, ίσως, ευρωπαϊκή πόλη, εκεί όπου στις προηγούμενες επισκέψεις του δεν έχει ηττηθεί.

Δεν έχασε ούτε καν στο φιλικό κόντρα στην ΚΠΡ, το καλοκαίρι του 2014, ενώ με ανεξίτηλα γράμματα έχει γράψει δύο χρυσές σελίδες της ευρωπαϊκής ιστορίας του, απέναντι σε Άρσεναλ (1997) και Τότεναμ (2011).

Η επίσκεψη του «Δικεφάλου», μαζί με χιλιάδες φίλους του, στη δυτική πλευρά της ευρωπαϊκής μεγαλούπολης το βράδυ της Πέμπτης (29/11) ξυπνά μόνον ευχάριστες αναμνήσεις για τους «ασπρόμαυρους». Το Τσέλσι-ΠΑΟΚ ήταν ένα παιχνίδι ξεχωριστό από την ημέρα της κλήρωσης, παραμένει ξεχωριστό ακόμη και τώρα που οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν την υπέρβαση στο «Στάμφορντ Μπριτζ», εκεί όπου επίσημα έχει πάρει 2.300 εισιτήρια, αλλά ακόμη και οι Αγγλοι θεωρούν ότι ο αριθμός των Ελλήνων θα ξεπεράσει κατά πολύ τον συγκεκριμένο αριθμό.

Οι πρώτες οδικές εκδρομές με προορισμό το Λονδίνο έχουν αναχωρήσει, ενώ ο κύριος όγκος των φίλων του ΠΑΟΚ αναμένεται να βρίσκεται στο Λονδίνο την Τετάρτη (28/11) και το πρωί της Πέμπτης (29/11).

Ετοιμος ο Βαρέλα

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Φερνάντο Βαρέλα πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας (26/11) και θα είναι στην αποστολή, που θα ανακοινώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Ένα μικρό ερωτηματικό υπάρχει για τον Μαουρίσιο, καθώς εξακολουθεί να έχει μια ενόχληση στο δεξί προσαγωγό, ενώ μικροενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους συνεχίζει να έχει κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται στην αποστολή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα