Ο Εσθονός Τόβερ στο Τσέλσι – ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ο Εσθονός Τόβερ στο Τσέλσι – ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Λονδίνο για τον αγώνα με την Τσέλσι το βράδυ της Πέμπτης (29/11), μια αναμέτρηση την οποία η UEFA όρισε να τη διευθύνει ο Εσθονός Κρίστο Τόβερ.

Σοσιεδάδ – Θέλτα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Εσθονός Κρίστο Τόβερ μπορεί να μην είχε οριστεί μέχρι τώρα σε καμία αναμέτρηση ομίλων του Champions League ή του Europa League, ωστόσο είναι η επιλογή από την UEFA για την αναμέτρηση της Πέμπτης (29/11) ανάμεσα στην Τσέλσι και τον ΠΑΟΚ.

Ο 37χρονος ρέφερι δε θα σφυρίξει για πρώτη φορά αγώνα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, καθώς είχε διευθύνει και την αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με τη Βαλερένγκα (3-0) στην Τούμπα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League στις 4 Αυγούστου του 2011.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Άρον Χάρσινγκ και Γιάαν Ρος, ενώ επιπρόσθετοι ορίστηκαν οι Γιούρι Φρίσερ και Έικο Σάαρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα