Ο Λουτσέσκου είχε τετ-α-τετ με τους αρχηγούς στο αεροδρόμιο!

Ο Λουτσέσκου είχε τετ-α-τετ με τους αρχηγούς στο αεροδρόμιο!

Ο Λουτσέσκου είχε τετ-α-τετ με τους αρχηγούς στο αεροδρόμιο!

bet365

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα δύο παιχνίδια με τη Βίντι προκάλεσε έντονο προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας και αφορμή για κουβέντα Λουτσέσκου και αρχηγών.

Το βράδυ της Πέμπτης (8/11) ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στον Instagram μια φωτογραφία, που έδειχνε ακριβώς το μέγεθος του προβληματισμού, που υπάρχει στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα και κυρίως την εμφάνιση της ομάδας.

«Όποιος παίζει για τον ΠΑΟΚ ντρέπεται να χάνει», αναφέρει το πανό που κάποτε είχε ανέβει στα κάγκελα της Τούμπας και σ’ αυτό αναφέρθηκε ο Γιώργος Σαββίδης, με τον πατέρα του, Ιβάν, να αποχωρεί αμίλητος από την Groupama Arena.

Στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, λίγο πριν η αποστολή πετάξει για τη Θεσσαλονίκη, οι τέσσερις αρχηγοί της ομάδας, Βιεϊρίνια, Πέλκα, Κρέσπο και Μάτος, κουβέντιασαν για αρκετή ώρα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, παρουσία του γενικού αρχηγού Παντελή Κωνσταντινίδη και του αθλητικού διευθυντή, Μάριο Μπράνκο.

Τόσο ο Ρουμάνος προπονητής, όσο και τα διοικητικά στελέχη της ομάδας επιχείρησαν κατά τη διάρκεια της κουβέντας να εξηγήσουν στους αρχηγούς ότι η εικόνα τους μέσα στο γήπεδο δεν ταιριάζει με τον τωρινό ΠΑΟΚ, όπως επίσης και η λάθος νοοτροπία που έβγαλαν στα δύο παιχνίδια με τη Βίντι. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός, αλλά δεν ανέχεται τέτοιου είδους εμφανίσεις, κάτι που φάνηκε και από τη δημόσια αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη.

Το ζητούμενο για τους «ασπρόμαυρους» είναι από δω και πέρα να αλλάξουν αυτή την κάκιστη εικόνα, να βελτιώσουν τις δεδομένες αγωνιστικές αδυναμίες και να σταματήσουν μέσα από τόσο προβληματικές εμφανίσεις να δίνουν δικαιώματα.

Ο αγώνας με τον Παναιτωλικό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες και να δουλέψει σε καλό κλίμα κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

Σ’ άλλες εποχές, μετά από μια τέτοια εμφάνιση και ήττα, οι κραδασμοί εντός ΠΑΟΚ θα ήταν πολλοί μεγαλύτεροι και εντονότεροι, όμως αυτή η ψύχωση για το πρωτάθλημα λειτουργεί προς αυτό το κομμάτι ευεργετικά. Γιατί στο άλλο (το αγωνιστικό) κομμάτι λειτουργεί, αποδεδειγμένα, εις βάρος της ομάδας και του αποτυχημένο ροτέισον που επιχείρησε ο Λουτσέσκου στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα