Σισέ στο gazzetta.gr: «Να σκοράρω με Παναθηναϊκό»

Σισέ στο gazzetta.gr: «Να σκοράρω με Παναθηναϊκό»

Σισέ στο gazzetta.gr: «Να σκοράρω με Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Παπίς Σισέ εύχεται, μέσω του gazzetta.gr από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης», να σκοράρει κόντρα στον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζει πως το ματς με την Ντουντελάνζ μόνο εύκολο δεν ήταν και πιστεύει στην πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Σισέ βρίσκεται σε ανοδική πορεία, έχοντας κερδίσει στα τελευταία ματς την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός στέκεται στο ότι το 5-1 μόνο εύκολα δεν ήρθε, τονίζει πως ο Παναθηναϊκός παραμένει μεγάλος σύλλογος, μιλάει για την αγάπη του κόσμου, το «rock» και το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού.

Νικήσατε 5-1, έχοντας τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Ήταν τόσο αδύναμος αντίπαλος η Ντουντελάνζ ή ο Ολυμπιακός έπαιξε τόσο καλά που το έκανε να μοιάζει εύκολο;

«Όχι, όχι πιστεύω ότι δεν ήταν ένα εύκολο, ήταν ένα πραγματικά επικίνδυνο παιχνίδι αλλά εμείς βελτιωνόμαστε, κάναμε καλή δουλειά όλη την εβδομάδα και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι κι η Ντουντελάνζ ήταν τακτικά καλή».

Είχες δύο καλές στιγμές για να σκοράρεις αλλά δεν τα κατάφερες. Πιστεύεις ότι... φύλαξες ένα γκολ για την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό;

«Το ελπίζω, το ελπίζω πραγματικά... Κάθε φορά ανεβαίνω στα κόρνερ επειδή είμαι ψηλός για να σκοράρω για την ομάδα. Ίσως τα καταφέρω την Κυριακή. Αν όχι, ας το κάνει κάποιος συμπαίκτης μου για να νικήσουμε κι αυτό είναι το καλύτερο».

Η γνώμη σου για τον Παναθηναϊκό; Είναι μια ομάδα με νέα παιδιά και έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής.

«Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα και παραμένει μεγάλος σύλλογος... Δεν θα είναι εύκολο να παίξουμε κόντρα σ' αυτούς. Έρχονται στο "Καραϊσκάκης" για να κάνουν ένα καλό ματς, τα πάνε καλά στο πρωτάθλημα οπότε εμείς πρόκειται να τους σεβαστούμε και θα κοιτάξουμε να τους νικήσουμε».

Μετά την ισοπαλία στο Μπέτις-Μίλαν δυσκολεύει η πρόκριση;

«Ναι, ξέρετε... Προσπαθούμε να νικήσουμε σε κάθε ματς κι αν καταφέρουμε να προκριθούμε θα είναι το καλύτερο για εμάς. Ξέραμε από την αρχή ότι δεν θα είναι εύκολο αλλά εμείς αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε».

Θα καταφέρει ο Ολυμπιακός την πρόκριση;

«Φυσικά το πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Θα παλέψουμε γι' αυτό».

Πως αισθάνθηκες όταν άκουσες τον κόσμο να φωνάζει το όνομά σου;

«Ο κόσμος πάντα δίνει ώθηση για να είμαστε καλοί. Δεν το κάνει μόνο σε εμένα αλλά σ' όλους. Για έναν παίκτη που παίζει σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός το να νιώθει αυτήν την ατμόσφαιρα και τους φιλάθλους να να τον σπρώχνουν με την αγάπη τους, είναι ό,τι καλύτερο. Προσπαθώ να δίνω το καλύτερό μου κάθε μέρα και γι' αυτούς».

Εσύ είσαι και ιδιαίτερα αγαπητός όμως. Ο «rock» (σ.σ. το ψευδώνυμό του) έχει κερδίσει τον κόσμο.

«Το "rock" (βράχος) προέκυψε όταν ήμουν νέος επειδή δεν ήθελα να χάνω. Με αποκαλούσαν "rock" (βράχο) επειδή είμαι σκληρός, αλλά δεν είμαι. Οι επιθετικοί είναι περισσότερο σκληροί από εμένα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα