Τοπμέλερ: «Σκληρή και οδυνηρή ήττα αλλά έχει και θετικά»

Τοπμέλερ: «Σκληρή και οδυνηρή ήττα αλλά έχει και θετικά»

Δημήτρης Τομαράς
Τοπμέλερ: «Σκληρή και οδυνηρή ήττα αλλά έχει και θετικά»

bet365

Ο Ντίνο Τοπμέλερ εξήγησε τι δεν πήγε καλά για την ομάδα του και τόνισε πως θεωρεί ικανό τον Ολυμπιακό να περάσει και ότι είναι πολύ ποιοτικός.

Ο Ντίνο Τοπμέλερ είπε για:

Το ματς με τον Ολυμπιακό και το αποτέλεσμα: Όχι, όχι. Δεν πιστεύω ότι υπήρξε φόβος. Το πρώτο γκολ ήρθε από στημένη φάση. Το δεύτερο από χαμένη μπαλιά. Σε τέτοια λάθη τα πληρώνεις σε αυτό το επίπεδο. Και στο 3ο και στο 4ο γκολ χάνουμε την μπάλα από τον αντίπαλο κοντά στην περιοχή μας.

Το πόσο δύσκολο ήταν το 4-0 στο α' μέρος: Ποτέ δεν είναι εύκολο. Όμως εμείς το θέλουμε αυτό. Θέλουμε να παίζουμε με ομάδες τέτοιου επιπέδου. Είπαμε να βάλουμε γκολ και να πάμε πιο καλά. Τα πετύχαμε και τα δύο. Ήταν μία σκληρή και οδυνηρή ήττα αλλά είχε και θετικά.

Τον στόχο του 0-0 και το νωρίς 1-0: Ναι ήταν δύσκολο αυτό. Είμαι χαρούμενος από τους παίκτες τους για την αντίδρασή τους στο β' μέρος. Να έχουν το κεφάλι ψηλά. Και μόνο που είμαστε εδώ είναι κάτι μεγάλο γιατί δεν ξέρουμε εάν θα είμαστε εδώ και του χρόνου.

Τα λάθη της ομάδας: Δεν υπάρχει μαγική λύση. Δεν διδάσκεται εύκολα το να χάνουμε έτσι την μπάλα. Δέκα φορές να το δείξεις μπορεί σε μία από αυτές να γίνει το λάθος. Πρέπει να δουλέψουμε στην ομαδική λειτουργία. Στο πως λειτουργούμε ως ομάδα.

Το πως περίμενε τον Ολυμπιακό: Τον περίμενα να πιέσει ψηλά και πολύ από νωρίς. Όπως έκανε. Όταν δέχεσαι γκολ απο το πρώτο στημένο τι να πεις; Όταν κάνεις όμως ένα τέτοιο ημίχρονο και με τόσα λάθη τι να πεις;

Τα θετικά στοιχεία και το γκολ του Σινάνι: Ήταν εκπληκτικό το γκολ του Σινάνι. Από το πως κυνήγησε την φάση και την μπάλα για το γκολ. Έτσι να κάνουν και οι άλλοι παίκτες. Είμαι περήφανος για εκείνον και το τέρμα που έκανε.

Τα πολλά γκολ που δέχθηκε και εάν βλέπει πως ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρόκριση: Ο Ολυμπιακός έδειξε την ποιότητά του αλλά και εμείς κάναμε πολλά λάθη. Ναι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση καθώς έχει το τελευταίο παιχνίδι με την Μίλαν στην έδρα του. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν είναι προτεραιότητά μου να σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά εύχομαι καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα