Φορτούνης: «Είμαστε σε καλό φεγγάρι»

Φορτούνης: «Είμαστε σε καλό φεγγάρι»

Gazzetta team
Φορτούνης: «Είμαστε σε καλό φεγγάρι»

bet365

O σκόρερ των δυο εκ των πέντε τερμάτων του Ολυμπιακού επί της Ντουντελάνζ, Κώστας Φορτούνης, αναφέρθηκε στην καλή πορεία που πραγματοποιεί εσχάτως ο Ολυμπιακός και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών έβαλε δυο γκολ στην ομάδα του Λουξεμβούργου, κάνοντας το 2-0 στο 15' με πλασέ και το 4-0 με κεφαλιά στο 36', συμβάλλοντας τα μέγιστα στο τελικό 5-1.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε πως η ομάδα του βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι» και περιμένει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τους οπαδούς της να γίνει ο 12ος παίκτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην CosmoteTV:

«Ήμασταν αποτελεσματικοί από το πρώτο ημίχρονο, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, βγάλαμε καλή εικόνα στο γήπεδο και τώρα κοιτάζουμε τη συνέχεια. Έχουμε πετύχει πέντε νίκες στη σειρά, είμαστε σε καλό φεγγάρι και παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλει ο προπονητής. Σήμερα ήμασταν αποτελεσματικοί, σκοράραμε παρότι κι άλλες φορές κάναμε φάσεις, απλά δεν βάζαμε γκολ. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ντέρμπι, όμως θα παίξουμε στο γήπεδό μας και περιμένουμε τον κόσμο να γίνει ο 12ος παίκτης και να μας στηρίξει»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα