Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε... ακτίνες

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε... ακτίνες

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε... ακτίνες

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πέρασαν με απόλυτη επιτυχία το... εύκολο τεστ που του έβαλε η Ντουντελάνζ πριν τον Παναθηναϊκό και το gazzetta.gr περνάει από ακτίνες τους «ερυθρόλευκους».

Σα: Στο πρώτο ημίχρονο δεν... λέρωσε τα γάντια του. Χρειάστηκε δύο φορές να μπλοκάρει την μπάλα σε κάτι που δεν τον ανησύχησαν. Στο δεύτερο μέρος, η Ντουντελάνζ είχε μόνο τη φάση του γκολ, στο οποίο δεν φταίει. Γενικά ένα πολύ ήσυχο βράδυ για τον Πορτογάλο.

Τοροσίδης: Αμυντικά δεν είχε πολλά να κάνει ενώ όπως στο Λουξεμβούργο έτσι και στο Φάληρο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Αυτήν τη φορά με τακουνάκι. Γενικότερα πολύ καλή η παρουσία του, όντας σταθερός σ' όλο το ματς.

Μιράντα: Όποτε χρειάστηκε να διώξει το έκανε σωστά απέναντι σ' έναν αντίπαλο που δεν έκανε και πολλά επιθετικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος, στο γκολ χάνει τον αντίπαλό του δίνοντάς του χώρο να σουτάρει. Έπρεπε να τον είχε σταματήσει ή έστω να του κλείσει το πόδι που σούταρε.

Σισέ: Ήταν άμεσος στις επεμβάσεις πάνω στην μπάλα, επιθετικά στα στημένα απείλησε αλλά δεν βρήκε γκολ. Θετικό το βράδυ για τον Σενεγαλέζο.

Τσιμίκας: Είχε όρεξη, πήρε προσπάθειες και με τα ανεβάσματά του δημιουργούσε προβλήματα από τα αριστερά έχοντας βοήθειες είτε από Ποντένσε είτε από Ναουέλ στην αρχή.

Καμαρά: Πολλά μαρκαρίσματα, αρκετά χιλιόμετρα σε άλλο ένα ματς και από το δικό του πόδι ξεκίνησε το 1-0. Βοήθησε αρκετά για να μην βρίσκει χώρους η ομάδα από το Λουξεμβούργο. 

Νάτχο: Εξαιρετικός! Ντούμπλαρε όποτε χρειάστηκε τον Καμαρά ενώ με τον Φορτούνη έβγαζε συνεργασίες που δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν οι αντίπαλοι. Άνοιγε το γήπεδο και περνούσε την μπάλα πολύ σωστά. Δύσκολο να βρούμε κάποια λάθος πάσα του - ειδικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος δέχτηκε ένα επικίνδυνο πάτημα και στο 61' άφησε την θέση του στον Τουρέ.

Φορτούνης: Εβαλε δύο γκολ και είχε την ασίστ στον Λάζαρο στον πρώτο μέρος. Θέλετε να κάνει τίποτα άλλο; Καλώς βγήκε στο 56' για να αφήσει την θέση του στον Χασάν. 

Ναουέλ: Μέχρι το 34' που έμεινε στο γήπεδο έδειξε θέληση και έδωσε κι αυτός τρεξίματα και πίεση στο διάστημα που η ομάδα του ήταν καταιγιστική. Κρατάμε και τη θέλησή του να συνεχίσει παρά τον τραυματισμό του.

Ποντένσε: Ήταν μέσα σχεδόν σ' όλες τις φάσεις. Δραστήριος από τη δεξιά πλευρά (και από την αριστερή), δείχνοντας την ποιότητά του, είχε και ευκαιρίες να σκοράρει αλλά... δεν ήταν η βραδιά του. θα μπορούσε ίσως σε κάποιες στιγμές να ήταν πιο απλός.

Λάζαρος: Παίζοντας στην κορυφή, πήρε πολλές μονομαχίες, ήταν στο σωστό σημείο σε αρκετές φάσεις ενώ σημείωσε ένα γκολ... ποίημα με ψαλίδι. Στο δεύτερο μέρος, συνέχισε να έχει όρεξη και είχε φάσεις να πετύχει κι άλλο γκολ. 

Φετφατζίδης: Μπήκε στο ματς αντί του Ναουέλ και θα μπορούσε να κάνει το 4-0 αλλά μετά τις ντρίμπλες του, το σουτ του χτύπησε σε πόδια αντιπάλου, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να... ξορκίσει το κακό. Στο δεύτερο μέρος τον είδαμε ως 10άρι, προσπάθησε να φτιάξει ενώ για ένα άγγιγμα δεν πανηγύρισε το πρώτο του φετινό γκολ.

Χασάν: Μπήκε αντί του Φορτούνη, έβγαινε στα πλάγια, ζητούσε μπάλα και πέτυχε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ με τον Ολυμπιακό (3ο φετινό) χαλώντας αυτό του Φετφατζίδη. 

Τουρέ: Πέρασε στο ματς αντί του Νάτχο, σ' ένα διάστημα όπου έπρεπε να δείξει ότι αρχίζει να ανεβαίνει αγωνιστικά. Πέρασε σωστές πάσες, δεν έδωσε το κάτι παραπάνω αλλά ήταν σταθερός απέναντι βέβαια και σε έναν ακίνδυνο αντίπαλο.

Best of internet