Ντουντελάνζ όπως... Μπενφίκα! (vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Ντουντελάνζ όπως... Μπενφίκα! (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός συντρίβει τη Ντουντελάνζ στο πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας τέσσερις φορές, φτάνοντας σε αυτή την εντύπωση για δεύτερη φορά στην ιστορία του στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, μετά το εντυπωσιακό 5-1 επί της Μπενφίκα για το Κύπελλο UEFA 2008/09.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με την ομάδα του Λουξεμβούργου για την 4η αγωνιστική του Europa League, παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα με 4-0 ήδη από το πρώτο ημίχρονο.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά που έχουν πάρει ποτέ οι Πειραιώτες σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς και η δεύτερη φορά που σκοράρουν τέσσερις φορές στο πρώτο ημίχρονο.

Η «παρθενική» ήταν τον Νοέμβριο του 2008, όταν με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο για τη 2η αγωνιστική του -τότε- Κυπέλλου UEFA, ο Ολυμπιακός είχε συντρίψει τη Μπενφίκα με 5-1, ενώ το σκορ στο 45' ήταν 4-0, χάρη στα γκολ των Γκαλέτι, Ντιόγκο, Μπελούτσι και Πατσατζόγλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα