Η κερκίδα των ΠΑΟΚτσήδων στη Groupama Arena (pics & vid)

Η κερκίδα των ΠΑΟΚτσήδων στη Groupama Arena (pics & vid)

Η κερκίδα των ΠΑΟΚτσήδων στη Groupama Arena (pics & vid)

bet365

Η ΟΥΕΦΑ και η Βίντι έδωσαν λύση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ένας μεγάλος αριθμός φίλων του ΠΑΟΚ, που είναι στη Βουδαπέστη για τον αγώνα με τη Βίντι. ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ, που ξεπερνούν τους 1.200, έφτασαν με πορεία τέσσερις ώρες πριν από την σέντρα του αγώνα με τη Βίντι στην Groupama Arena. Ενας μεγάλος αριθμός οπαδών του «Δικεφάλου» είχε φτάσει στη Βουδαπέστη με εισιτήρια τα οποία είχαν πάνω τους λανθασμένα στοιχεία.

Προκειμένου να αποφευχθεί ένα μεγαλύτερο πρόβλημα στην είσοδο με την ταυτοποίηση των στοιχείων τους, κατά την είσοδο από τα τουρνικέ στο γήπεδο της Φερεντσβάρος, η ΟΥΕΦΑ και η Βίντι ενέκρινε και επέτρεψε το μεσημέρι να γίνει η αλλαγή στα στοιχεία των εισιτηρίων.

Ετσι, από τις 4 και μετά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που είχαν εισιτήρια σε άλλο όνομα κλήθηκαν στο γήπεδο για να αλλάξουν τα στοιχεία και ξεπεράστηκε ένα σημαντικό πρόβλημα.

Πάντως, υπάρχουν στην ουγγρική πρωτεύουσα αρκετοί Ελληνες που έχουν έρθει χωρίς να έχουν εισιτήριο και σ’ αυτούς δεν επιτράπηκε καν η πρόσβαση κοντά στην Groupama Arena.

Οι περισσότεροι ΠΑΟκτσήδες έχουν μπει στις κερκίδες και ήδη έχουν αρχίσει να τραγουδούν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα