ΠΑΟΚ: «Τελικός» στον… Δούναβη!

ΠΑΟΚ: «Τελικός» στον… Δούναβη!

ΠΑΟΚ: «Τελικός» στον… Δούναβη!

bet365

Ο ΠΑΟΚ θέλει να διορθώσει την… ανορθογραφία και να ρεφάρει την ήττα πριν από δύο εβδομάδες στην Τούμπα από τη Βίντι. ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα ΜΟΛ Βίντι - ΠΑΟΚ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στον ΠΑΟΚ ξέρουν πως μόνο με νίκη απόψε (19.55- COSMOTESPORT 2HD) θα μπορέσουν να ξαναφέρουν σε ισορροπία την κατάσταση στον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου η Τσέλσι έχει πάρει «αέρα» έξι βαθμών και τρεις ομάδες ισοβαθμούν από κάτω με 3 βαθμούς.

Για τον «Δικέφαλο» η σημερινή αναμέτρηση (40η στη φάση των ομίλων του Europa League) στη Βουδαπέστη θα είναι η 10η φετινή στην Ευρώπη, με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν να διατηρήσουν το εκτός έδρας θετικό σερί τους, όπου δεν έχουν ηττηθεί (2 νίκες, 2 ισοπαλίες), αν και οι Ούγγροι έχουν μετατραπεί σε κακός δαίμονας.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει τον 176ο αγώνα του στα κύπελλα Ευρώπης, και στις όχθες του Δούναβη θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη με αντίπαλο ομάδα από την Ουγγαρία, καθώς οι τρεις προηγούμενες απόπειρες του δεν στέφτηκαν με επιτυχία και έχουν φέρει έναν αρνητικό απολογισμό των δυο ισοπαλιών (με Ντέμπρετσεν) και της μιας ήττας.

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου», που αναμένεται να έχει πάνω από 1.500 φίλους στο πλευρό του, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (7/11) με ένα απρόοπτο, αυτό που αφορά τον τραυματισμό του Αντρέ Βιεϊρίνια στο αριστερό ισχίο και τέθηκε νοκ άουτ. Η κατάσταση του μυϊκού τραυματισμού θα εκτιμηθεί και θα ξεκαθαρίσει μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Πορτογάλος αρχηγός.

Ο Χοσέ Μαουρίσιο θα παραμείνει στον πάγκο και δε θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα, όπως παραδέχθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (7/11).

Η πιθανή ενδεκάδα για τον ΠΑΟΚ θα έχει κάποιες αλλαγές πλην της αναγκαστικής με τον Βιεϊρίνια. Ο Πασχαλάκης είναι καλά και θα ξεκινήσει μαζί με τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βέρνμπλουμ, Κάνιας (ή Σάχοφ), Λημνιό, Ελ Καντουρί, Ζαμπά και Πρίγιοβιτς.

Η Βαθμολογία (σε 3 αγώνες)
1. Τσέλσι 9
2. ΠΑΟΚ 3
3. Βίντι 3
4. ΜΠΑΤΕ 3
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα