Αναχώρησε ο ΠΑΟΚ για Βουδαπέστη (pics & vids)

Αναχώρησε ο ΠΑΟΚ για Βουδαπέστη (pics & vids)

Αναχώρησε ο ΠΑΟΚ για Βουδαπέστη (pics & vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ πέταξε για Βουδαπέστη όπου την Πέμπτη (8/11, 19:55) θα αντιμετωπίσει την Βίντι με στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στην μάχη της πρόκρισης. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: Σταύρος Σουντουλίδης.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ για την Ουγγαρία και την Βουδαπέστη όπου την Πέμπτη (8/11, 19:55) θα αντιμετωπίσει την Βίντι. Η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά πέταξε στις 12:00 με πτήση τσάρτερ και όλοι ελπίζουν η επιστροφή από την Βουδαπέστη θα είναι όπως και η αναχώρηση, με χαμόγελα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν το μεσημέρι της Τετάρτης για την Ουγγαρία. Εκτός έμεινε για άλλον έναν αγώνα ο Νίκος Καρέλης, αλλά και οι Μαλεζάς, Κίτσιου, Γλύκος.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Σιαμπάνη, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίντι, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιό, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα