Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι κοινωνικό φαινόμενο» (vid)

Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι κοινωνικό φαινόμενο» (vid)

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι κοινωνικό φαινόμενο» (vid)

bet365

O Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ σε μια διαφορετική συνέντευξη, που παραχώρησε στην UEFA και στο Europa League Show. Μια συνέντευξη στην οποία μιλάει για τον «δικό του ΠΑΟΚ».

Οπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «το θέμα δεν ήταν το ματς που μόλις τελείωσε ή εκείνο που έρχεται. Το αντικείμενο ήταν ο ίδιος ο ΠΑΟΚ. Ο δικός του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ του κόσμου του».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάθισε απέναντι από την κάμερα της UEFA κι έδωσε μια διαφορετική κι άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη για το Europa League Show.

Σ’ αυτή την συνέντευξη ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» είπε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ιδιαίτερη ομάδα. Είναι μια ομάδα με απίστευτη συναισθηματική ενέργεια. Υπάρχει κάτι παραπάνω από το πάθος. Δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτό το κάτι. Όπου και αν πας, αισθάνεσαι ότι κουβαλάς μια τεράστια ευθύνη. Όλοι απαιτούν αυτό: Νίκη, νίκη, νίκη.

Αισθάνεσαι περικυκλωμένος και εμψυχωμένος από έναν τεράστιο αριθμό φιλάθλων που ζουν αποκλειστικά για τη νίκη. Ταυτόχρονα αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, η στιγμή αυτή είναι δύσκολη να την ξεπεράσεις. Μπορείς να νιώσεις την απογοήτευση, την θλίψη όλων αυτών που υποστηρίζουν την ομάδα, τον ΠΑΟΚ, μέχρι τα βάθη της ψυχής σου. Επαναλαμβάνω, είναι κάτι που δεν το περιμένεις και δεν μπορείς να το καταλάβεις παρά μόνο αν ανήκεις στην ομάδα...

Κάποιος είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και έχει δίκιο!

Σε άλλες ομάδες μπορεί να υπάρχει έντονο πάθος. Πολλοί φίλαθλοι που είναι τρελαμένοι με την ομάδα τους. Γενικά στην Ανατολή και ειδικά στα Νοτιοανατολικά της Ευρώπης τα συναισθήματα είναι έντονα. Όπως σας έλεγα, μια φανταστική ενέργεια, πάθος κυκλοφορεί κατά την διάρκεια των αγώνων, ειδικά σε αγώνες όπου κορυφαίες ομάδες με μακροχρόνια αντιπαλότητα έρχονται αντιμέτωπες.

Ο καθένας έχει αυτό το πάθος για την ομάδα του, αλλά αυτό που συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ ξεπερνά το πάθος...»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα