Σκέψεις για Ναουέλ στην επίθεση απέναντι στη Ντουντελάνζ!

Σκέψεις για Ναουέλ στην επίθεση απέναντι στη Ντουντελάνζ!

Σκέψεις για Ναουέλ στην επίθεση απέναντι στη Ντουντελάνζ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει τις τελικές δοκιμές του Τετάρτη για τη Ντουντελάνζ όμως υπάρχει ως ιδέα και σκέψη να ξεκινήσει βασικός μπροστά ο Ναουέλ. Ποιοι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για βασικοί.

Από χθες έχουμε καταγράψει ορισμένες σκέψεις για την 11άδα του Ολυμπιακού στο ματς της Πέμπτης με τη Ντουντελάνζ.

Σε σχέση με την 11άδα της αναμέτρησης με τη Ντουντελάνζ ο Πέδρο Μαρτίνς ήδη σκέφτεται για βασικούς τους Γιαννιώτη, Τσιμίκα, Τοροσίδη, Καμαρά, Νάτχο & Ναουέλ. Υπάρχει δε η σκέψη επειδή οι Χασάν και Λάζαρος θα πάνε για βασικοί με τον Παναθηναϊκό να παίξει μπροστά ο Ναουέλ και να πάνε οι Ποντένσε και Φετφατζίδης στα άκρα. Ο Ναουέλ έχει αγωνιστεί στην Ισπανία ως μοναδικός προωθημένος.

Στον άξονα τους Καμαρά και Νάτχο μπορεί να πλαισιώσει ο Μπουχαλάκης καθώς παραμένει ερωτηματικό η κατάσταστη του Τουρέ. Όσο για το κέντρο της άμυνας υπάρχει η πιθανότητα για Μεριά - Μιράντα επειδή διαφαίνεται πως ο Μαρτίνς έχει... προκρίνει για το πιο καλό του αμυντικό δίδυμο του Βούκοβιτς - Σισέ και θα τους βάλει με Παναθηναϊκό. Μία εκτίμηση 11άδας - χωρίς όμως ακόμα να υπάρχουν τελικές δοκιμές - είναι: Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Τοροσίδης, Μεριά, Μιράντα, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Ποντένσε, Φετφατζίδης και Ναουέλ. Οι τελικές αποφάσεις του μάλλον θα προκύψουν όμως την Τετάρτη ή ακόμα και ανήμερα της αναμέτρησης αυτής για το Europa.

Best of internet