Η τρίτη ελληνική επίσκεψη στη Groupama Arena (pics)

Η τρίτη ελληνική επίσκεψη στη Groupama Arena (pics)

Η τρίτη ελληνική επίσκεψη στη Groupama Arena (pics)

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα γίνει η τρίτη ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος στην Groupama Arena της Βουδαπέστης και η οποία αναμένεται να είναι κατάμεστη. ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Βουδαπέστη για τον αγώνα κόντρα στη Βίντι που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης (8/11 – 19.55) στην «Groupama Arena», χωρητικότητας 23.698 θεατών, το γήπεδο που φιλοξενεί και την εθνική ομάδας της Ουγγαρίας.

Στο ίδιο γήπεδο είχε παίξει τον Αύγουστο η ΑΕΚ, όπου επικράτησε με 2-1, ενώ τον Σεπτέμβριο το επισκέφθηκε και η Εθνική ομάδα για τους αγώνες του Nations League γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από το συγκρότημα της Ουγγαρίας.

Όπως συνέβη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είχε βρεθεί στη Βουδαπέστη και μίλησε με τους με υπευθύνους του γηπέδου που το «τρέχουν», ενόψει της ανέγερσης του νέου γηπέδου το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα