Κατάμεστη η «Groupama Arena» στο Βίντι - ΠΑΟΚ

Κατάμεστη η «Groupama Arena» στο Βίντι - ΠΑΟΚ

Κατάμεστη η «Groupama Arena» στο Βίντι - ΠΑΟΚ

bet365

Η νίκη της Βίντι στην Τούμπα προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ουγγρικής ομάδας, που «εξαφανίζουν» τα εισιτήρια του δεύτερου αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» θα ταξιδέψει στις 8 Νοεμβρίου στη Βουδαπέστη για το δεύτερο παιχνίδι του ομίλου στο Europa League κόντρα στη Βίντι και όλα δείχνουν πως η «Groupama Arena» θα είναι κατάμεστη.

Η νίκη της Βίντι χαρακτηρίζεται από τον Τύπο της Ουγγαρίας ως «λαμπρή επιτυχία», άλλωστε ήταν το πρώτο «διπλό» ουγγρικής ομάδας μετά από 14 χρόνια σε φάση Ομίλων Champions League ή Europa League.

Πριν από το παιχνίδι της Τούμπας υπήρχαν πολλά εισιτήρια διαθέσιμα, αλλά μετά τη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟΚ, εκατοντάδες φίλοι της Βίντι έσπευσαν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή λιγότερα από 1.000 εισιτήρια να έχουν απομείνει για την αναμέτρηση της 8ης Νοεμβρίου (20.00), όπως ανέφεραν σήμερα εκπρόσωποι της ουγγρικής ομάδας.

Η «Groupama Arena» είναι χωρητικότητας 23.700 θεατών, με τον ΠΑΟΚ να έχει ανακοινώσει κι από την πλευρά του το τέλος των εισιτηρίων που είχε παραλάβει για τις ανάγκες των φίλων του, που θα ταξιδέψουν στην Ουγγαρία.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα