«Stop» των Άγγλων ενόψει του Τσέλσι-ΠΑΟΚ

«Stop» των Άγγλων ενόψει του Τσέλσι-ΠΑΟΚ

bet365

Σε περίπου ένα μήνα (29 Νοεμβρίου), ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο Λονδίνο για τον αγώνα με την Τσέλσι. Οι Άγγλοι παίρνουν τα μέτρα τους για τη φιλοξενία των οπαδών του «Δικεφάλου».

Η αναμέτρηση Τσέλσι-ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική του Europa League θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου στο «Στάμφορντ Μπριτζ», εκεί όπου αναμένεται να βρεθούν πολλοί φίλοι της ελληνικής ομάδας, αλλά και αρκετοί Έλληνες που κατοικούν στο Λονδίνο.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η αγγλική ομάδα ξεκαθαρίζουν ότι φίλοι του «Δικεφάλου» θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν μόνο στη θύρα των φιλοξενούμενων.

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, όποιος φίλαθλος του ΠΑΟΚ βρεθεί με εισιτήριο διαφορετικής θύρας, αυτό θα κατάσχεται αφού οι Άγγλοι δεν θέλουν επ' ουδενί να ρισκάρουν την παρουσία οπαδών των δύο ομάδων στην ίδια θύρα.

Η πώληση των εισιτηρίων στους φιλάθλους της Τσέλσι θα ξεκινήσει την Τετάρτη (31/10) και θα διαρκέσει έως και Πέμπτη 15 Νοεμβρίου όσον αφορά τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας, ενώ στη συνέχεια θα βγουν ελεύθερα προς διάθεση για τους υπόλοιπους φιλάθλους των «μπλε». Όχι, όμως, για Έλληνες φίλους του ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» θα παραλάβουν συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων για τη θύρα των φιλοξενουμένων, τα οποία θα αποφασίσει η διοίκηση για τον τρόπο διάθεσής τους σ’ όσους θέλουν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο και να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα