Κάνιας: «Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια»

Κάνιας: «Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια»

Gazzetta team
Κάνιας: «Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια»

bet365

Στο μειονεκτικό τοπίο που διαμορφώθηκε για τον ΠΑΟΚ μετά το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου στάθηκε στις δηλώσεις του ο Χοσέ Κάνιας.

Ο Ισπανός μέσος μίλησε για τα λάθη που έκανε ο ΠΑΟΚ απέναντι στους Ούγγρους (0-2), δηλώνοντας πάντως αισιόδοξος πως μπορεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» να διορθώσει τα λάθη του από το επόμενο παιχνίδι και να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της CosmoteTV:

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, όμως ο αντίπαλος έβαλε ένα γκολ από πλάγιο. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, όμως δεχθήκαμε ένα δεύτερο. Με αυτό το σκορ ήταν δύσκολο να επανέλθουμε, παρότι προσπαθήσαμε στο β’ μέρος. Νομίζω αυτό περικλύει την εικόνα του αγώνα.

Φυσικά και υπάρχει μέλλον, έχουμε τρία παιχνίδια ακόμα για να παίξουμε και να παλέψουμε για να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Θα κρατήσουμε τη νοοτροπία που έχουμε σε όλα τα παιχνίδια, είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη. Έχουμε την ποιότητα να δημιουργούμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε από το επόμενο παιχνίδι κιόλας, απέναντι στη Βίντι στην Ουγγαρία».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα