Μίλαν - Μπέτις 1-2

Μίλαν - Μπέτις 1-2

bet365

Η Μπέτις ήταν ανώτερη από την Μίλαν, πέρασε με 1-2 από το San Siro, πήρε την κορυφή του ομίλου και έβαλε στη... φάση τον Ολυμπιακό.

Στο Νο1 του ομίλου στον οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός πάτησε η Ρεάλ Μπέτις, η οποία με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο επικράτησε της ντεφορμέ, Μίλαν, η οποία ξύπνησε μόνο στην επανάληψη αλλά ήταν αργά. Οι Rossoneri γνώρισαν έτσι την πρώτη τους ήττα στο group και πλέον είναι μόλις δύο βαθμούς πάνω από τον Ολυμπιακό.

Μόλις στο 3' είχε την πρώτη καλή στιγμή η Μπέτις, καθώς μετά το λάθος του Ρέινα ο Σανάμπρια σούταρε ψηλά και στο 17' η κεφαλιά του Μπαραγάν έφυγε έξω. Η Μπέτις ήταν κλάση πάνω στο πρώτο μέρος και απόλυτα δίκαια πήρε το προβάδισμα στο 30'. Ο Λο Σέλσο έκανε ό,τι ήθελε τον Ζαπάτα από αριστερά και τη συρτή σέντρα, Ρομανιόλι και Ρέινα δεν κατάλαβαν τι θα γίνει και ο Σανάμπρια είχε εύκολο έργο για το 0-1. Λίγο αργότερα ο σκόρερ έπρεπε να έχει πιστωθεί και δεύτερο γκολ, όμως ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ και στο 38' ο ίδιος και πάλι είχε πλασέ από κοντά στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους είχε τη μοναδική φάση της η Μίλαν με τον Ιγουαΐν να χάνει καθαρό τετ-α-τετ χωρίς να κάνει καν τελείωμα απέναντι στον Πάου Λόπεθ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Γκατούζο να βάζει Σούσο και Κουτρόνε και να κάνει το σύστημα 4-4-2, όμως ήταν η Μπέτις που έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Ζούνιορ Φίρπο (49') και στο 55' πήρε προβάδισμα δύο γκολ με το εκπληκτικό σουτ του Λο Σέλσο δοκάρι-και-μέσα κοντά στο παραθυράκι (0-2). Στη συνέχεια οι Ανδαλουσιάνοι περίμεναν πιο πίσω. Η Μίλαν ανέβηκε, στο 73' ο Καστιγιέχο με τρομερό σουτ εκτός περιοχής τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Λόπεθ και τελικά οι γηπεδούχοι μείωσαν για το τελικό 1-2 με το πλασέ του Κουτρόνε μέσα από την περιοχή μετά την πάσα του Ισπανού. Ο πρώην άσος της Βιγιαρεάλ είδε και αχρείαστη κόκκινη στο 95' στην τελευταία φάση του ματς.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Ζαπάτα, Λασάλτ, Μπακαγιόκο (46' Κουτρόνε), Μπίλια (80' Μπερτολάτσι), Μποναβεντούρα, Καστιγιέχο, Μπορίνι (46' Σούσο), Ιγουαΐν.

Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Πάου Λόπεθ, Μπαραγάν, Μαντί, Μπαρτρά, Σίντνεϊ, Φίρπο, Γουίλιαμ Καρβάλιο (92' Φεντάλ), Λο Σέλσο, Κανάλες, Σέρχιο Λεόν (67' Τέγιο), Σανάμπρια (79' Μορόν).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα