Χέλερς: «Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο βατός αντίπαλος, μπορεί η Ντουντελάνζ»

Χέλερς: «Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο βατός αντίπαλος, μπορεί η Ντουντελάνζ»

Χέλερς: «Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο βατός αντίπαλος, μπορεί η Ντουντελάνζ»

bet365

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Λουξεμβούργου, Γκι Χέλερς μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση της Ντουντελάνζ με τον Ολυμπιακό δίνοντας σημαντικές πιθανότητες στον σύλλογο της χώρας του.

Ο Χέλερς, ο οποίος φόρεσε 55 φορές τη φανέλα της εθνικής Λουξεμβούργου, ενώ πέρασε και από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του (2004-10), έγραψε την δική του ιστορία καθώς αγωνίστηκε για 17 χρόνια στη Σταντάρ Λιέγης (1983-2000) καταγράφοντας 458 συμμετοχές και 37 γκολ.

Ο παλαίμαχος μέσος αναφέρθηκε στην αποψινή αναμέτρηση της Ντουντελάνζ με τον Ολυμπιακό δίνοντας σημαντικές πιθανότητες στην ομάδα του Ντίνο Τόπμελερ κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

«Αυτό το ματς είναι τώρα η ποτέ για την Ντουντελάνζ. Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο βατός αντίπαλος σε αυτό το γκρουπ. Εάν η ομάδα έχει την ίδια συγκέντρωση και αυταπάρνηση όπως στα προηγούμενα παιχνίδια τότε μπορεί να κατακτήσει θετικό αποτέλεσμα. Στους αγώνες για τα προκριματικά ήταν καλά οργανωμένη. Εάν κάνει το ίδιο απόψε και κλείσει όλους τους διαδρόμους μπορεί να τα καταφέρει».

Ο Χέλερς υποστήριξε πως η Ντουντελάνζ θα έχει ευκαιρίες για να σκοράρει και δεν θα πρέπει να βιαστεί.

«Η ελληνική ομάδα έχει κατακτήσει μόλις έναν βαθμό, όμως μην ξεχνάμε πως είναι επαγγελματίες. Δεν είναι απαραίτητο να σκοράρει γρήγορα η Ντιουντελάνζ, αλλά να παραμείνει συγκεντρωμένη κατά την διάρκεια του αγώνα. Είμαι βέβαιος πως θα έχει ευκαιρίες για να σκοράρει όπως συνέβη και στα προηγούμενα παιχνίδια».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα