Κερδίζει τη Βίντι και έτσι προετοιμάζεται ιδανικά για τον Παναθηναϊκό

Κερδίζει τη Βίντι και έτσι προετοιμάζεται ιδανικά για τον Παναθηναϊκό

Κερδίζει τη Βίντι και έτσι προετοιμάζεται ιδανικά για τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Βίντι, αναφέρεται στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό και κάνει διάφορες σημειώσεις για… Νέα Τούμπα, Άρη και διαιτησία, προπονητή Εθνικής ομάδας και Ντέμη Νικολαΐδη.

Ήρθε η ώρα για να παίξει και ο ΠΑΟΚ με τη Βίντι… Ένα κρίσιμο παιχνίδι για τον όμιλό του, στον οποίο «πατάει» πολύ καλύτερα μετά τον θρίαμβο στη Λευκορωσία. Γίνεται κατανοητό ότι στα δύο ματς κόντρα στους Ούγγρους, ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να κάνει τα πιο μεγάλα βήματα για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο αποψινός αγώνας γίνεται σε μία περίοδο που όλοι στον ΠΑΟΚ κοιμούνται και ξυπνάνε σκεφτόμενοι το Ελληνικό πρωτάθλημα και το επόμενο ματς που έρχεται. Είναι τέτοιο το ξεκίνημα και τόσο μεγάλος ο στόχος, που πολλές φορές όλα τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα. Αυτός είναι και ένας κίνδυνος για τον αγώνα με τους Ούγγρους.

Ακόμη και αυτή την ημέρα δηλαδή, πολλοί μπορεί να έχουν στο μυαλό τους τον σπουδαίο αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό! Λάθος κάνουν, γιατί ακόμη και αν ενδιαφέρονται περισσότερο για εκείνο το παιχνίδι, ο καλύτερος τρόπος να προετοιμαστεί ο ΠΑΟΚ για τον Παναθηναϊκό, είναι να κερδίσει τους Ούγγρους. Ο ΠΑΟΚ έχει δυναμώσει και έχει αυτοπεποίθηση από το σερί των νικών του και κάθε φορά που κερδίζει ένα ματς, βάζει τις καλύτερες βάσεις για να κερδίσει και το επόμενο.

Από εκεί και πέρα δεν αγωνίζεται ο Βιεϊρίνια, ενώ ο Λουτσέσκου θα κάνει λίγες ακόμη αλλαγές σε σχέση με τον βασικό του κορμό. Από τα εξτρέμ κανείς δεν θεωρείται βασικός, Τόσκα, Σάκχοφ, θα ξεκινήσουν και αυτός ίσως συμβεί και με τον Καρέλη.

* Έρχεται ο προπονητής της Βίντι και… προκαλεί: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, είναι περίπου 30-40% πιο δύσκολος αντίπαλος από την ΑΕΚ». Που να ξέρεις και εσύ…

* Δηλαδή αν όλα πάνε καλά τον ερχόμενο Ιούνιο εκτός όλων των άλλων στη Θεσσαλονίκη μπορεί να έχουμε και την έναρξη εργασιών για τη Νέα Τούμπα; Αυτά που ζούμε… δεν υπάρχουν. Αυτά που θα ζήσουμε, δεν μπορούμε ούτε να τα φανταστούμε.

* Η κ19 του Γκαρσία που προκρίθηκε χθες απέναντι στους Κύπριους, διαθέτει πολλά ταλέντα. Αναρωτιέμαι όμως όλοι αυτοί οι νεαροί πώς θα φθάσουν στην πρώτη ομάδα. Ποιος και πώς θα τους δώσει τον πολύ χρόνο που χρειάζεται να καλύψουν αυτή τη διαφορά που υπάρχει;

* Έχουν δίκιο οι Αρειανοί. Δεν γίνεται στο μεγάλο ματς της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ να μην σφυρίζει ξένος διαιτητής και μάλιστα να ορίζεται ο Τζήλος. Εντάξει όλοι εμπεδώσαμε ότι είναι κρίσιμο το ματς για την ΑΕΚ…

* Παραμονή του Αγίου Δημητρίου η ΕΠΟ συνεδριάζει στη Θεσσαλονίκη. Δείχνει ιδανική η συνθήκη για την μεγάλη απόφαση. (Φυσικά εγώ επιμένω ότι ο Σκίμπε στο διάστημα παραμονής του στον πάγκο της Ελλάδας δεν ήταν αποτυχημένος, ειδικά με την πορεία στα περασμένα προκριματικά).

* Δεν ξέρω αν το έχω γράψει, αλλά ήμουν πάντα θαυμαστής της προσωπικότητας και φυσικά του ταλέντου που διέθετε ο Ντέμης Νικολαΐδης. (Αλήθεια είναι αυτή και χωρίς ειρωνείες) Γι’ αυτό και έγραφα ότι έγραφα τελευταία γι’ αυτόν, με αφορμή τις αναφορές του για χαλίφηδες. Έτσι αντιδράς όταν σέβεσαι κάποιον, σε αντίθεση με όσους δεν δίνεις σημασία ό, τι και αν πουν. Φυσικά και δεν θα χάνω εκπομπή του στο OPEN.

Από εκεί και πέρα έχει πλάκα που ΑΕΚτσήδες τα βάζουν με τον Νικολαΐδη ο οποίος θα είναι στο κανάλι του Σαββίδη και Παναθηναϊκοί τα βάζουν με τον Γιαννακόπουλο που εύχεται το πρωτάθλημα να το πάρει ο ΠΑΟΚ…

Και που είστε ακόμη…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.