Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρώτη του φετινή ευρωπαϊκή νίκη

Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρώτη του φετινή ευρωπαϊκή νίκη

Ολυμπιακός: Έτοιμος για την πρώτη του φετινή ευρωπαϊκή νίκη

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ντουντελάνζ (19:55, OTE Sport 2 HD) σ' ένα ματς όπου οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να πάρουν τη νίκη ώστε να μπουν δυνατά στη διεκδίκηση της 2ης θέσης.

Εχοντας έναν βαθμό από τα πρώτα δύο ματς του κόντρα σε Μπέτις και Μίλαν, ο Ολυμπιακός θέλει απόψε στο Λουξεμβούργο να πανηγυρίσει την πρώτη του φετινή ευρωπαϊκή νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Ντουντελάνζ και θέλουν κόντρα στον, θεωρητικά πάντα πιο αδύναμο του ομίλου, να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί.

Μετά την ήττα στο Ηράκλειο, ο Μαρτίνς... γκάζωσε τους παίκτες του κι αναμένεται σήμερα να παρατάξει μια 11άδα με αρκετές αλλαγές συγκριτικά μ' αυτήν που είδαμε απέναντι στον ΟΦΗ.

Αυτή τη στιγμή η σύνθεση που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει είναι η εξής:

Σα στο τέρμα και Τοροσίδης, Βούκοβιτς, Παπέ Σισέ και Κούτρης στην άμυνα. Καμαρά - Μπουχαλάκης είναι το δίδυμο που επιστρέφει στον άξονα κι ο Φορτούνης θα έχει ρόλο οργανωτή με τους Ποντένσε και Χριστοδουλόπουλο να είναι στα άκρα του Γκερέρο.

Από την πλευρά του, ο Ντίνο Τοπμέλερ αναμένεται να ξεκινήσει με τους:

Μπονεφουά - Γιορντάνοβ, Στσνελ, Πρεμπέχ, Ελ Χρίτι - Στολζ, Κρούσκα, Κρουζ, Κουτουριέ - Σινάνι και Τουρπέλ.

Και το πιο σημαντικό! Επειδή αγώνας χωρίς φαΐ είναι μισή χαρά, πριν πάρετε θέση στον καναπέ για την αναμέτρηση, τσεκάρετε το 11888 giaola και παραγγείλτε ό,τι τραβάει η όρεξη της παρέας.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα