ΠΑΟΚ: Με Μάτος στην αποστολή για Βίντι

ΠΑΟΚ: Με Μάτος στην αποστολή για Βίντι

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Με Μάτος στην αποστολή για Βίντι

bet365

Ο Λέο Μάτος συμμετείχε στο πρόγραμμα της τελευταίας ΄προπόνησης του ΠΑΟΚ και είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αυριανό (25/10) ματς με τη Βίντι στο γήπεδο της Τούμπας.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με στόχο να μπει στο γήπεδο και να συνεχίσει το σερί των νικών του. «Το στίγμα το έδωσε ο ίδιος ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου θέλοντας να τονίσει πως ειδικά στην Ευρώπη εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει. Ειδικά κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που θέλει να διεκδικήσει το δικαίωμα να μείνει μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης», σχολιάζει.

Στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία, ο Ρουμάνος τεχνικός δούλεψε στον τομέα της τακτικής, αλλά και στις στημένες φάσεις. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία κι ο Χοσέ Μαουρίσιο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με μπάλα.

Οι 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίντι, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Καρέλης.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα προφυλαχτεί και δεν θα αγωνιστεί, όπως είπε σήμερα και ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα