Λουτσέσκου: «Πάντα μετράει το επόμενο παιχνίδι» (vid)

Λουτσέσκου: «Πάντα μετράει το επόμενο παιχνίδι» (vid)

Λουτσέσκου: «Πάντα μετράει το επόμενο παιχνίδι» (vid)

bet365

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Βίντι αναφέρθηκε στην κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα σ’ αυτό το εξαιρετικό διάστημά της μέσα στη χρονιά.

Aϊντφόφεν – Τότεναμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε αρκετά στη σημασία που δίνει αυτός και οι παίκτες του στην κατάκτηση της νίκης επί της ουγγρικής ομάδας, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να παραμείνει στο κυνήγι της πρόκρισης.

Παράλληλα επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Λέο Μάτος στο παιχνίδι, αλλά και την απουσία του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Πιο αναλυτικά είπε:

Για το πως περιμένει το αυριανό παιχνίδι με τη Βίντι:

«Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του δυσκολία, διανύουμε μια πολύ καλή περίοδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπούμε στο γήπεδο έχοντας κερδίσει το παιχνίδι με τη Βίντι. Είναι τελείως διαφορετικό να αγωνίζεσαι με την Τσέλσι και την ΜΠΑΤΕ εκτός, από το να παίζεις με την Βίντι η οποία έχει δείξει δύο διαφορετικά πρόσωπα στην Ευρώπη.

Για την απουσία του Αντρέ Βιεϊρίνια:

«Δεν είναι κάτι σπουδαίο ο τραυματισμός του Αντρέ μετά τον Άρη. Εχει ενοχλήσεις και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε και να τον πιέσουμε, γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Για το πως περιμένει την ουγγρική ομάδα:

«Γενικά η Βίντι έχει δείξει διαφορετικά πρόσωπα μέχρι τώρα στη χρονιά. Είναι παιχνίδια που έδειξε αδυναμίες, αλλά και ματς όπως με την Τσέλσι που έδειξε να είναι συμπαγής. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Έχουν προετοιμαστεί θεωρώ κατάλληλα και ακόμη είναι ανοικτή η υπόθεση πρόκρισης και για αυτούς. Δεν θα έρθει να παίξει φουλ επίθεση γιατί εμείς είμαστε μια ομάδα που κυριαρχούμε. Ίσως το κάνει και σε κάποια κομμάτια, αλλά μέχρι τώρα η δύναμη της είναι να αμύνεται σωστά και να φεύγει στην κόντρα. Όταν πιέζουν ψηλά έχουν προβλήματα».

Για το αν τα συνεχόμενα ματς Κυριακή-Πέμπτη-Κυριακή φέρουν αλλαγές, όπως και την προηγούμενη φορά:

«Θέλω να τονίσω ότι οι βασικοί μας δεν είναι μόνο έντεκα. Ο στόχος μας είναι να βρίσκουμε πάντα τους πιο φρέσκους παίκτες για το επόμενο παιχνίδι και να μην χάσουμε την ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο και τη νοοτροπία μας. Όποιος ξεκινήσει θα μπει για να κερδίσει το ματς.

Για το αν υπάρχει στο μυαλό του το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Το σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι. Ετσι πρέπει να σκεφτόμαστε. Έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι στο Europa League. Τη Δευτέρα ένα ντέρμπι για τη Super League. Μετά το επόμενο Σάββατο το ίδιο. Για εμάς μετράει πάντα το επόμενο παιχνίδι, που είναι το πιο σημαντικό».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη συνολική παρουσία των ποδοσφαιριστών του:

«Σίγουρα έχουμε πάρει πολλά από όλους τους παίκτες του ρόστερ. Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει κι αυτός που δεν παίζει είναι απογοητευμένος και αυτό είναι φανταστικό. Αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη, την αυτοπεποίθηση και τη θέληση που έχουν για να αγωνίζονται. Το πρόβλημα το έχουμε εμείς οι προπονητές που πρέπει να βρούμε τις σωστές αλλαγές για να δώσουμε ανάσες σε κάποιους άλλους».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα