Ζιλέ: «Στην έδρα του Ολυμπιακού... λύγιζαν όλοι, πήραμε ισοπαλία με Μπαρτσελόνα»!

Δημήτρης Τομαράς
Ζιλέ: «Στην έδρα του Ολυμπιακού... λύγιζαν όλοι, πήραμε ισοπαλία με Μπαρτσελόνα»!

bet365

Ο Βέλγος πρώην άσος του Ολυμπιακού, Γκιγιόμ Ζιλέ, σε δηλώσεις του σε media στο Λουξεμβούργο για τον όμιλο των Πειραιωτών στο Europa μίλησε για την δύναμη της έδρας τους και το 0-0 με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Σε συνέντευξή του στην Luxemburger Wort ο Ζιλέ επισήμανε ανάμεσα στα άλλα: «Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δει σοβαρά το ματς με τη Ντουντελάνζ και να έχει στα υπ' όψιν του το πόσο δυσκολεύτηκε η Μίλαν για να πάρει τους τρεις πόντους.

Σχετικά με τον όμιλο στην Ελλάδα σε πολλά εντός έδρας ματς στον Ολυμπιακό ο κόσμος είχε τρομερή ατμόσφαιρα και ασκούσε πίεση στον αντίπαλο κάνοντας την διαφορά. Στην έδρα του Ολυμπιακού... λύγιζαν όλοι ενώ πήραμε ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα (σ.σ. όταν ήταν μέλος των Πειραιωτών ο Ζιλέ). Ακόμα και πολύ μεγάλες ομάδες είχαν πρόβλημα εκεί. Ο Ολυμπιακός θεωρώ πως μπορεί να κερδίσει στο γήπεδό του και την Μίλαν και τη Ντουντελάνζ αλλά και να προσπαθήσει με Μπέτις εκτός έδρας. Η δεύτερη θέση νομίζω πως θα παιχθεί μεταξύ Ολυμπιακού και Μπέτις. Είναι ένα ανοιχτό γκρουπ».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα