Οι διαιτητές των ευρωπαϊκών αγώνων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Οι διαιτητές των ευρωπαϊκών αγώνων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

bet365

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ευρωπαϊκών αγώνων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Τούρκος ρέφερι σφυρίζει τους «ερυθρόλευκους», Ουκρανός στο ΠΑΟΚ - Βίντι.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης και σούπερ αποδόσεις στη Σούπερ Λιγκ από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Τούρκος, Χουσεΐν Γκοτσέκ, θα είναι ο διαιτητής του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντουντελάνζ για την τρίτη αγωνιστική .

Έγινε γνωστός ο διαιτητής του αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο 41χρονος Τούρκος, Χουσεΐν Γκοτσέκ, ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντουντελάνζ, και θα είναι η πρώτη φορά που θα σφυρίξει ελληνική ομάδα.

Ο Ουκρανός Αρανόφσκι στο ΠΑΟΚ - Βίντι

Η UEFA όρισε τον Ουκρανό διαιτητή Γεβγέν Αρανόφσκι για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βίντι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο 42χρονος Ουκρανός ρέφερι που θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ουγγρική ομάδα είναι διεθνής από το 2011.

Αυτή είναι η πρώτη φορά κατά την οποία ο Αρανόφσκι σφυρίζει παιχνίδι ελληνικής ομάδας, ενώ στο παρελθόν έχει διευθύνει μια αναμέτρηση της Βίντι, στην εκτός έδρας ήττα (1-0) από τη Βασιλεία για τους ομίλους του Europa League τη σεζόν 2012-2013.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα