H Τσέλσι ανέβαλε τη διάθεση των εισιτήριων για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
H Τσέλσι ανέβαλε τη διάθεση των εισιτήριων για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

bet365

Την αναβολή της διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει την Πέμπτη (18/10) ανακοίνωσε η Τσέλσι.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Χωρίς να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση, η διοίκηση της Τσέλσι και το τμήμα εισιτηρίων της λονδρέζικης ομάδας αποφάσισαν να αναβάλλουν την σημερινή έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 29 Νοεμβρίου στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Oι «μπλε» άφησαν ανοικτή την ημερομηνία της έναρξης της πώλησης των εισιτηρίων, για το παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

H σχετική ενημέρωση της Τσέλσι:

«Τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα μας με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του Europa League, δεν θα είναι διαθέσιμα προς πώληση την Πέμπτη, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την ημέρα που θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα