ΜΠΑΤΕ: «Ηταν μια κακή βραδιά, τι να πούμε…»

ΜΠΑΤΕ: «Ηταν μια κακή βραδιά, τι να πούμε…»

bet365

Οι Λευκορώσοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την έκταση της εντός έδρας ήττας τους από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο όπως λέει ο Εβγένι Γιαμπλόνσκι, «τίποτα δεν τελείωσε…». ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΜΙΝΣΚ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Μπράιτον – Γουέστ Χαμ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Για την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ η ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-1 δεν ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση στην «Borisov Arena». Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα με 7-0 από την Σαχτάρ Ντόνετσκ στις 21/10/2014, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Δεν περιμέναμε τόσο κακή αρχή από την πλευρά μας. Πιθανότατα στο ξεκίνημα να παίξαμε πολύ ανοικτά, κάτι που το επωφελήθηκε ο ΠΑΟΚ με τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει στην επίθεση. Θα πρέπει να μάθουμε από το πάθημα και να προχωρήσουμε.

Το τελικό σκορ είναι πολύ άσχημο. Είναι ιδιαίτερα προσβλητικό για την ΜΠΑΤΕ και ήρθε εξαιτίας των δικών μας λαθών. Αν είχαμε παίξει καλύτερα στην άμυνα, ήμασταν πιο αξιόπιστοι και συμπαγής, το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Ωστόσο, τι να υποθέσουμε τώρα... Τι να πούμε…», σχολίασε ο Εβγένι Γιαμπλόνσκι.

«Ο ΠΑΟΚ σκόραρε το τέταρτο γκολ και όλα κρίθηκαν εκεί. Όμως, δεν μπορούν εξαχθούν συμπεράσματα από ένα και μόνο παιχνίδι. Όλοι έχουν κακές μέρες. Δεν συνέβη τίποτα, η πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή», πρόσθεσε.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα