«Σόου Κουτρόνε και Ιγουαΐν σαν... Ζλάταν» (pics)

Gazzetta team
«Σόου Κουτρόνε και Ιγουαΐν σαν... Ζλάταν» (pics)

bet365

Ο ιταλικός Τύπος στέκεται στην καθοριστική συμβολή των Κουτρόνε και Ιγουαΐν για την ανατροπή επί του Ολυμπιακού, κάτι που έδειξε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να είναι και... αχρείαστος.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Τουλούζ - Νις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Μίλαν μέσα σε εννιά λεπτά κατάφερε να γυρίσει το ματς και να κάνει την ανατροπή με 3-1 επί του Ολυμπιακού, χάρη στα τέρματα των Κουτρόνε και Ιγουαΐν. Ο ιταλικός Τύπος, μάλιστα, τονίζει ότι η παρουσία των δύο κάνει... αχρείαστη την έλευση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην ομάδα, καθώς το όνομα του Σουηδού άσου τελευταία συνδέθηκε ξανά με τους Ροσονέρι.

«Το σόου του Κουτρόνε μαζί με τον Πιπίτα νίκησε στους Έλληνες», γράφει η Gazzetta dello Sport που έχει ως βασικό θέμα της στο πρωτοσέλιδο τη νίκη της Μίλαν.

«Κουτρόνε και Πιπίτα σαν... Ίμπρα», αναφέρει η Corriere dello Sport, θέλοντας να δείξει ότι με τέτοιες επιθετικές ενέργειες από αυτούς τους δύο, η μεταγραφή του Ιμπραΐμοβιτς δεν είναι απαραίτητη.

Η τορινέζικη Tuttosport έχει σε χτύπημά της την Μίλαν, αναφέροντας για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Κουτρόνε – Ιγουαΐν, εννιά οργισμένα λεπτά από τη Μίλαν».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα