Ζαμπά: «Ίσως η καλύτερη εμφάνιση της καριέρας μου»

Gazzetta team
Ζαμπά: «Ίσως η καλύτερη εμφάνιση της καριέρας μου»

bet365

Ο Λέο Ζαμπά αναφέρθηκε στην εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στη Μπάτε, την «καλύτερη ίσως στην καριέρα μου», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Τουλούζ - Νις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Βραζιλιάνος ήταν ο MVP του ΠΑΟΚ στη μεγάλη νίκη στη Λευκορωσία επί της Μπάτε (1-4), με δυο γκολ και ισάριθμες ασίστ σε Πέλκα και Πρίγιοβιτς.

Μιλώντας στην κάμερα της CosmoteTV ο Βραζιλιάνος, που έγινε παράλληλα και ο νεότερος ξένος σκόρερ των Θεσσαλονικέων σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αναφέρθηκε στην ομαδική προσπάθεια, καθώς και στην ατομική του απόδοση, που ίσως συνιστά την καλύτερη μέχρι τώρα στην καριέρα του, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την δική του εμφάνιση: «Σε επαγγελματικό επίπεδο είναι ίσως η καλύτερη μου εμφάνιση, έχοντας δύο ασίστ και δύο γκολ.Είμαι ένας από τους έντεκα, είμαι μέλος της ομάδας, συγχαρητήρια σε όλους ειδικά στο τεχνικό τιμ που κατέστρωσε καλά τα πλάνα και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το αν του είπε κάτι ο Λουτσέσκου: «Δεν τον είδα, δεν μιλήσαμε, είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας, χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο».

Για τους ομίλους του Europa League: «Ξέρουμε ότι είναι ένας δύσκολος όμιλος, θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Σήμερα ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι, πήραμε τους βαθμούς είναι σημαντικοί και θα μας βοηθήσουν ενόψει της συνέχειας».

Για το ότι δεν αγωνίζεται συχνά ως βασικός: «Είμαι νεαρός, προσαρμόζομαι στα ευρωπαϊκά δεδομένα, γίνεται ροτέισον και ο προπονητής έχει να διαχειριστεί ένα καλό ρόστερ. Όταν καλείσαι πρέπει να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό...».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα