Γκερέρο: «Η έλλειψη συγκέντρωσης για δέκα λεπτά μας στοίχισε το ματς»

Δημήτρης Τομαράς
Γκερέρο: «Η έλλειψη συγκέντρωσης για δέκα λεπτά μας στοίχισε το ματς»

bet365

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο διευκρίνισε στο που χάθηκε για την ομάδα του Ολυμπιακού η αναμέτρηση με αντίπαλο την Μίλαν στον θεσμό του Europa League.
Ο Γκερέρο είπε:
Για το τι έφτιαξε και ο Ολυμπιακός έχασε την συγκέντρωσή του για δέκα λεπτά, χάνοντας τελικά με 3-1: «Βάλαμε ένα πολύ όμορφο γκολ και καταφέραμε με ένα πολύ καλό παιχνίδι και με άριστη διαχείριση να διατηρήσουμε για 70 λεπτά το προβάδισμα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σε άμυνα και επίθεση, όμως η έλλειψη συγκέντρωσης για δέκα λεπτά από το 70ό λεπτό και μετά μας στοίχισε τη νίκη. Μας στοίχισε το ματς».
Για το εάν ο Ολυμπιακός στα δύο ματς που ακολουθούν κόντρα στη Ντουντελάνζ, πρέπει να πάρει οπωσδήποτε τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στην Μπέτις. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς κόντρα στη Μίλαν ανεξαρτήτου αποτελέσματος, όμως σε ένα γήπεδο όπως είναι το «Σαν Σίρο» θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και τα 90 λεπτά του αγώνα. Εμείς δεν το καταφέραμε αυτό. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας γι' αυτό χάσαμε το παιχνίδι, όμως έχουμε ελπίδες και φιλοδοξίες για να συνεχίσουμε».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα