Το πάλεψε η ΑΕΚ, αλλά... (vid)

Gazzetta team
Το πάλεψε η ΑΕΚ, αλλά... (vid)

bet365

Η ΑΕΚ Λάρνακας στάθηκε πολύ καλά στο Λεβερκούζεν, όμως ηττήθηκε με 4-2 με ανατροπή. Νίκες για Άρσεναλ, Λειψία, Σπόρτινγκ, Ζενίτ, Φενέρ.

Η ΑΕΚ το πάλεψε στο Λεβερκούζεν, προηγήθηκε, αλλά στο τέλος ηττήθηκε από μία ανώτερη ομάδα με 4-2 με ανατροπή. Ο Τριτσκόβσκι ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 25’, όμως ο φορμαρισμένος Χάβερτς έκανε το 1-1 στο χειρότερο σημείο για την ΑΕΚ στο 44’.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Αλάριο, που μπήκε στο ημίχρονο έκανε το 2-1 σε μία φάση που δεν έπρεπε ποτέ να μετρήσει, καθώς ο Αργεντίνος ήταν σε καθαρή θέση οφσάιντ. Η ΑΕΚ ήταν πάντα μέσα στο παιχνίδι, με τον Αργεντίνο να κάνει το 3-1 στο 88’, αλλά τον Ράσπας να απαντάει άμεσα, κάνοντας το 3-2 στο 1’ των καθυστερήσεων. Λίγα δευτερόλεπτα, όμως, αργότερα εξανεμίστηκαν οι όποιες ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα, καθώς ο Μπραντ έκανε το τελικό 4-2.

Εκανε το 2x2 με Σωκράτη η Αρσεναλ
Με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να σκοράρει και να βοηθά την ομάδα του να κρατήσει clean-sheet, η Αρσεναλ πέρασε από τo Αζερμπαϊτζάν κόντρα στην Καραμπάγκ με 0-3 και έφτασε τους 6 βαθμούς στο Group E. Οι Gunners άνοιξαν το σκορ στο 4' με τον Ελληνα άσο ύστερα από κόρνερ, στο 53' ο Σμιθ έκανε το 0-2, ενώ το τελικό 0-3 για την ομάδα του Ουνάι Εμερι διαμόρφωσε στο 79' ο Γκουεντουζί έπειτα από προσπάθεια του Λακαζέτ.

Πρώτη νίκη για Λειψία
Η Λειψία... επανόρθωσε για την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την Ζάλτσμπουργκ καθώς επικράτησε 1-3 εκτός της Ρόζενμποργκ στο πλαίσιο του 2ου ομίλου. Οι Γερμανοί πήραν πολύ νωρίς προβάδισμα με τον Ογκουστέν (12') και στην επανάληψη καθάρισαν άνετα την υπόθεση νίκη με τους Κονατέ (54') και Κούνια (61') να πηγαίνουν το σκορ στο 0-3. Το τελικό 1-3 έγραψε στο 79' ο Γιεμπάλι για τους γηπεδούχους.

Στα υπόλοιπα ματς, η Ζυρίχη κέρδισε δύσκολα την Λουντογκόρετς με 1-0 με γκολ στο τέλος, η Ζάλτσμπουργκ έκανε την ανατροπή και επιβλήθηκε με 3-1 της Σέλτικ, ενώ μεγάλο διπλό στις καθυστερήσεις πήρε η Κοπεγχάγη, που κέρδισε με 2-1 την Μπορντό, η οποία στο τέλος του πρώτου μέρους είχε χάσει και πέναλτι με το σκορ στο 0-1.

Η Ζενίτ κέρδισε πολύ δύσκολα με 1-0 την ανώτερη Σλάβια Πράγας στην Αγία Πετρούπολη, ενώ η Φενέρμπαχτσε δεν αντιμετώπισε και πολλά προβλήματα στο 2-0 επί της Σπαρτάκ Τρνάβα στην Πόλη. Η Σπόρτινγκ τα βρήκε σκούρα στην Ουκρανία, όπου επιβλήθηκε με 2-1 της Βόρσκλα με γκολ στο 90’ και στις καθυστερήσεις, ενώ η Ντινάμο Ζάγκρεμπ έβγαλε μεγάλο διπλό με 2-0 στο Βέλγιο επί της Άντερλεχτ, με τον Βράνιες να κάνει πέναλτι στο πρώτο μέρος και να αποβάλλεται στο δεύτερο...

Αποτελέσματα

Λεβερκούζεν- ΑΕΚ Λάρνακας 4-2

Ζυρίχη - Λουντογκόρετς 1-0

Ρόζενμποργκ - Λειψία 1-3

Σάλτσμπουργκ - Σέλτικ 3-1

Μπορντό - Κοπεγχάγη 1-2

Ζενίτ - Σλάβια 1-0

Φενέρ - Σπάρτακ Τρνάβα 2-0

Αντερλεχτ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-2

Βόσκλα - Σπόρτινγκ 1-2

Κάραμπακ - Αρσεναλ 0-3

Μπέτις - Ντουντελάνζ 3-0

Μίλαν - Ολυμπιακός 3-1

Δείτε ΕΔΩ τις βαθμολογίες των ομίλων

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα