Ματς που... μυρίζουν over!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ματς που... μυρίζουν over!

bet365

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Μιλάνο κόντρα στη Μίλαν (19:55, Cosmote Sport2 HD) για το Europa League και ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Μπατε (22:00, Cosmote Sport3 HD), με τον γεροΓιοβάισα να περιμένει να δει τα over στα ματς των ελληνικών ομάδων.

Γεια σας φίλοι μου!

Δεν γινόταν να πάρει απουσία ο γεροΓιοβάισα από την βραδιά Europa League. O λάτρης της βότκας έχει ένα τεράστιο κουπόνι να επιλέξει, αλλά θα ασχοληθεί με τις αγαπημένες του ελληνικές ομάδες.

Πρώτος μπαίνει στη μάχη της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League ο Ολυμπιακός (19:55, Cosmote Sport2 HD), o οποίος έχε δύσκολη αποστολή στο Σαν Σίρο κόντρα στη Μίλαν.

Ο Πέδρο Μάρτινς ετοιμάζεται να κατεβάσει μια εντεκάδα με πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με αυτή που χρησιμοποιεί στη Super League, αφού έχει στο μυαλό του και το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» (πήραν Χ στην πρεμιέρα με την Μπέτις) είναι μια ομάδα που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην άμυνα, αλλά μπροστά διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν ζημιά.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις (21+)

Από την άλλη και οι «ροσονέρι» (έκαναν διπλό μέσα στη Ντουντελάνζ την 1η αγωνιστική) είναι ένα σύνολο που δεν εμπνέει σιγουριά αμυντικά με τα όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής στο ιταλικό πρωτάθλημα, αφού μόλις στην προηγούμενη αγωνιστική έδειξε να... ξεμπουκώνει (1-4 με Σασουόλο). Αλλά ειδικά αν παίξει ο Ιγουαΐν, τότε η άμυνα του Ολυμπιακού θα έχει μεγάλο πρόβλημα.

Δεν βλέπω πως μπορεί να ξεφύγει το ματς από το over (1.91)! H Σβετλάνα με έχει... φάει να πεταχτούμε Μιλάνο για να κάνει τα ψώνια της. Μπορώ να της χαλάσω χατίρι; Όχι βέβαια! Θα το συνδυάσω και με το ματσάκι.

Σημαντικό ματς δίνει και ο ΠΑΟΚ που θα κοντραριστεί με την ΜΠΑΤΕ (22:00, Cosmote Sport3 ΗD). Η ομάδα του Λουτσέσκου... υπέφερε απέναντι στην Τσέλσι, αλλά έχασε με το τιμητικό 0-1 μέσα στην Τούμπα.

Από την άλλη οι Λευκορώσοι έκαναν σημαντική νίκη στην Ουγγαρία κόντρα στη Βίντι.

Ακόμα καλύτερες αποδόσεις παίζουν εδώ (21+)

Φίλοι μου άλλο ένα over βλέπω και εδώ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» είδε τον Ολυμπιακό να του κάνει πάρα πολλές τελικές για τη Super League, αλλά η αστοχία των επιθετικών των Πειραιωτών και ο Πασχαλάκης... γλίτωσαν τον ΠΑΟΚ και με το αυτογκόλ του Βούκοβιτς πήρε και το διπλό.

Πάντως τα πολλά αμυντικά κενά δεν γίνεται να... κρυφτούν. Όσον αφορά την επιθετική του λειτουργία είναι σαφώς καλύτερη, κάτι που οφείλεται τόσο στους Πέλκα, Μπίσεσβαρ, όσο και στον Πρίγιοβιτς που τελειώνει τις φάσεις.

Πάμε λοιπόν και εδώ με το over, το οποίο πληρώνει 2.35. Δελεαστικό!

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα