Με… φρεσκάδα για το «διπλό» ο ΠΑΟΚ

Με… φρεσκάδα για το «διπλό» ο ΠΑΟΚ

Με… φρεσκάδα για το «διπλό» ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ στην «Borisov Arena» θα δώσει το 14ο επίσημο παιχνίδι από το ξεκίνημα της σεζόν και όπως παραδέχθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου κόντρα στην ΜΠΑΤΕ «χρειαζόμαστε φρέσκους παίκτες». ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΜΙΝΣΚ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Λουτσέσκου θεωρεί, όπως είπε, απαραίτητο το rotation σε μια σειρά τόσων πολλών και απαιτητικών αγώνων, έχει δώσει η ομάδα του από το ξεκίνημα της σεζόν.

Έτσι, δεν αποκλείεται στο δεύτερο παιχνίδι των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στην ΜΠΑΤΕ, «Δικέφαλος» να παρουσιαστεί με κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα του. «Είναι σημαντικό η ομάδα να έχει φρέσκους παίκτες, δεν θα πω ποιοι θα παίξουν, αλλά θα παίξουν οι φρέσκοι», είπε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ προτού ολοκληρωθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο «Dynamo Stadium» του Μινσκ, η οποία διακόπηκε για πέντε λεπτά, λόγω ξαφνικής χαλαζόπτωσης.

Η προπόνηση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε δίχως άλλα απρόοπτα, με τις μέχρι τώρα δοκιμές του Λουτσέσκου να δείχνουν ότι ο Τόσκα στο αριστερό άκρο, ο Χατσερίντι στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Κρέσπο και ο Ζαμπά στη μεσοεπιθετική γραμμή, αντί του Μπίσεσβαρ, είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσουν από την αρχή του αγώνα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα